Így néz ki a rákos Shannen Doherty - Friss fotó!

fotó Shannen Doherty rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta küzd a rák ellen Shannen Doherty, de nem hagyja, hogy a betegség összetörje. A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja egyre jobban néz ki!

Hosszú és dús haját elveszítette, de ez a legkevesebb, hiszen régóta az életéért küzd a Beverly Hills 90210 egykori sztárja. Shannen Doherty két éve jelentette be, hogy megtámadta a mellrák, és egy pillanatig sem titkolta, min megy keresztül. A sztár gyakran posztolt kemoterápia utáni képeket, sokszor megtörten és kimerülten állt a rajongói elé.

Shannen Doherty küzd a betegséggel Forrás: NORTHFOTO

A színésznőről régóta nem láthattunk már fotót, ám a paparazzók nemrég lencsevégre kapták őt és édesanyját. Látszik, hogy a betegség – amivel a mai napig küzd – nyomot hagyott rajta, de az is, hogy a sztár nem hajlandó feladni. Shannen Doherty igyekszik a betegség ellenére élvezni az életét, ezért is ment el édesanyjával egy kicsit kikapcsolódni, ahogy tette ezt korábban is a párjával, akivel azóta csak erősödött a kapcsolatuk.

Ezek a veszélyek fenyegetik a hímvesszőt! (18+)http://www.life.hu/drlife/20170228-ezek-a-veszelyek-fenyegetik-a-himvesszot.htmlA férfiak legnagyobb büszkesége a pénisz, a legnemesebb szervükre azonban számos veszély leselkedik. Megijedni nem kell, ugyanis rendszeres vizsgálatokkal, egészséges életmóddal és tudatos szexuális élettel lehet kivédeni. A LifeNetwork szakértői rávilágítottak a hímvesszőt veszélyeztető legkritikusabb problémákra. Dr. LifeThinkstockMivel szívódnak fel a legjobban a vitaminok és ásványi anyagok?http://www.life.hu/drlife/20170220-melyik-vitamin-es-asvanyi-anyag-mivel-szivodik-fel-a-legjobban.htmlAttól, hogy naponta szeded a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítményeket, nem biztos, hogy ki is tudják fejteni jótékony hatásukat. Most megmutatjuk, mi mivel szívódik fel a legjobban. Dr. Life--Oscar-gála: Michael J. Fox beteg is betegen is gálázikhttp://www.life.hu/drlife/20170227-michael-j-fox-parkinzon-kor-oscar-gala.htmlMár évtizedekkel ezelőtt tolószékbe kellett volna kerülnie a világhírű színésznek, orvosai szerint, ám ő még mindig jár, sőt az idei Oscar- gálán is tiszteletét tette. Dr. Life--Tizenötször hány óránként a ritka betegséggel élő nő http://www.life.hu/drlife/20170224-ritka-betegsege-miatt-folyamatosan-hany-a-no.htmlTizenötször hány óránként a fiatal édesanya. Családja segítsége nélkül még a gyermekét is elveszítené a ritka kór miatt. Dr. Life--Fotósorozat készült egy anorexiás lányrólhttp://www.life.hu/drlife/20170226-fotosorozat-keszult-egy-anorexias-lanyrol-ivonne-thein.htmlIvonne Thein 32 kg-os címmel megrázó fotósorozatot készített egy anorexiás lányról. A képek a betegségre hívják fel a figyelmet, és hogy ne menjünk el mellette. Dr. Life--Szervdonornak hordja ki agy nélküli babáját az anyahttp://www.life.hu/drlife/20170226-szervdonornak-hordja-ki-agy-nelkuli-kislanyat-egy-no.htmlSzívszorító történetről számol be a CNN. Keri Young szomorú és egyben önzetlenségről tanúskodó történetét újságíró férje írta meg. A nő 19 hetes terhes volt, amikor kiderült, hogy a babája agy nélkül fejlődik az anyaméhben. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.