Ennyi plasztikai műtétnek veti alá magát a 21. századi nő - Videó!

műtét plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem voltak annyira elégedetlenek az emberek a testükkel, mint manapság. Sokan kés alá is fekszenek azért, hogy elérjék a vágyott külsőt. Egy videóban mutatják be, hogy mennyi mindent megtesz a 21. századi nő azért, hogy átalakuljon a teste.

Manapság a szépségideál egyetlenegy dologról szól: a tökéletesről. Ennek az elvárásnak azonban szinte senki nem tud megfelelni anélkül, hogy ne feküdne kés alá. Ezt erősítik a kiretusált plakátok és a sztárok Instagram- vagy éppen Facebook-oldalai is, ahol alig található utómunka nélküli kép. A hétköznapi emberekben egyre nagyobb a szorongás, ugyanakkor a vágy is, hogy hasonlítsanak az "ideálishoz".

Mindent megtesznek a nők azért, hogy tökéletesek legyenek - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egyetlen megoldásnak a plasztikai műtéteket látják, hiszen máshogy nem lehet nagyobb, tökéletes melleket varázsolni, vagy teltebb ajkakat. Készítettek is egy videót arról, hogy milyen beavatkozásoknak vetik alá magukat a nők, hogy boldogabban, elégedettebben nézzenek a tükörbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.