Rékasi Károly: "Nem kell többet rettegnem, hogy levágják a lábam"

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
motorbaleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, a színész kálváriája már két éve tart, és úgy tűnik, lassan a végéhez ér. Bár nem hitte, hogy újra teljesen ép lehet a lába, és nagyon sokáig rettegett attól is, hogy amputálni kell, de most végre látszik a fény az alagút végén. Átesett a kilencedik műtéten, és bár még vár rá néhány megpróbáltatás, nagyon boldog, hogy kivették a combját tartó hatalmas fémet és a többtucatnyi csavart.

"A kilencedik műtétnél már meg sem kérdeztem, hány óráig tart, csak az a fontos, hogy sikerült. ... Eleinte látni sem akartam a vasat, ami a nyomorúságomra emlékeztet, aztán meggondoltam magam, és mégis elkértem. Ha ránézek, az jut eszembe, nincs többé esélye az életveszélyes baktériumnak, hogy megtelepedjen bennem, és rombolja a szervezetemet, immunrendszeremet. Nem kell többet rettegnem, hogy levágják a lábam, pedig ez is benne volt a pakliban" – mondta a Storynak Rékasi, aki azt is elmesélte, hogy a baleset után, amikor felébredt a kómából, nem emlékezett párjára, Gerdára, és a sok éve elhunyt édesapját hívogatta.

Rékasi Károly és Pikali Gerda a levendulamezőn Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Annak ellenére, hogy sohasem tanultam, hosszan és összefüggően beszéltem latinul.

Rettenetes lehetett Gerdának és anyukámnak is átélni mindezt. Amikor egy kisgyerek megteszi az első lépést, a család boldogan újságolja. No, nálam ötven felett ugyanilyen öröm volt ez" – mesélte Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.