Túl kövér, ezért nem engedik haza a kórházból a péniszrákos férfit

Fotó: Ben Lack -
pénisz kórház rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem engedik haza a kórházból a daganatos betegségben szenvedő 37 éves Paul Humphreyt. Az orvosok azzal indokolják, a férfi túl kövér ahhoz, hogy elférjen a házban az orvosi műszerekkel együtt. Paul egyébként kórházba kerülése előtt már évekig nem hagyta el Lincolnshire-i otthonát, de még az ágyát sem. Több, mint 285 kilogrammot nyom, képtelen az önálló mozgásra. 

Harminc hete fekszik a kórházban a 37 éves Paul Humphrey. A brit férfi az igen ritka péniszrákban szenved, az orvosok lemondtak róla, hetei-hónapjai lehetnek még hátra. Családjával úgy döntött, inkább otthon hal meg szerettei körében, de a kórház - arra hivatkozva, hogy túl kövér - nem engedi haza az utolsó napjaira sem - írja a Daily Mail.

Harminc hete fekszik a kórházban a 37 éves Paul Humphrey Fotó: Ben Lack

"Csak azt szeretném, hogy a fiam otthon legyen velünk. Nem tudom, mennyi ideje van még, de minden perc értékes számunkra, amit velünk tölthet. Karácsonyra sem engedték haza, pedig ez lett volna az utolsó karácsonyunk együtt. Nem akarom, hogy egy kórházban haljon meg. Elég nehéz azt elfogadni, hogy a fiam meg fog halni, és én nem biztos, hogy mellette lehetek akkor" – nyilatkozta a lapnak Paul édesanyja, Linda, aki szerint elférnének háromszobás házukban.

A Lincolnshire-i Home Choice Kórház szóvivője azt mondta, igyekeznek megoldást találni a problémára. Azt javasolták, hogy Paul egy, a sajátjuknál nagyobb, átmeneti otthonba költözhetne, és a keresésben is segítenek a családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.