Bátran kiposztolja pigmentfoltos testét Ash Soto - Fotók!

Forrás: Instagram/Ash Soto -
vitiligo pigmenthiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg megaláztatáson esett át a pigmenthiányos lány, de úgy döntött, nem tűri tovább. Éveken keresztül rejtegette a testét, most pedig arra tanítja az embereket, hogy szeressék önmagukat.

Éveken keresztül rejtegette testét Ash Soto, mivel akárhányszor megmutatta, megalázták. A fiatal lány 12 éves kora óta vitiligós, azaz pigmenthiányban szenved. A ritka bőrbetegség azzal jár, hogy fehér foltok jelennek meg a testen, egyre nagyobb területen. A betegségre nincsen gyógymód, csak kezelni tudják a feltűnő bőrfestékhiányt.

Ash Soto nem szégyelli a testét Forrás: Instagram/Ash Soto

A fiatal lány nehezen barátkozott meg helyzetével, és nem segített rajta a környezete sem. Ash Soto ugyanis rengeteget szenvedett, csúfolták és megalázták, amikor egyszer úgy döntött, hogy elege van. Elhatározta, hogy nem tűri tovább a bántásokat, és nem is rejtőzködik.

Elindította Instagram-oldalát, és folyamatosan posztol magáról fotókat, olyanokat, amiken jól láthatóak a bőrhibái, és megpróbálja megtanítani az embereket arra, hogyan szeressék önmagukat. "Az igazi szépség azt jelenti, hogy komfortosan érzed magad a bőrödben, nem számít, hogy nézel ki" - írta a többi között a fiatal lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.