Óriási daganat nőtt egy nő hátára: Fotó!

2017.03.20. 12:59

Az idős hölgy több évtized után szabadult meg az életét megkeserítő tumortól. 

Mariette élete pokollá vált, amikor az óriási tumor növekedésnek indult a hátán. Első ránézésre semmi különöset nem lehetett látni a 60 év körüli nőn, ám amikor oldalra vagy hátra fordult, azonnal észrevehető lett a látványos kitüremkedés. 

A görögdinnye méretűre nőtt daganatnak saját vérellátása is volt, aminek köszönhetően Mariette folyamatos pulzáló, lüktető érzésre panaszkodott. Ez a beáramló és kiáramló vérnek köszönhető nyomáskülönbségből eredt. 

Mariette több évtized után szabadult meg a hatalmas tumortól - képünk illusztrációForrás: Thinkstock

30 évet élt a csúnya kinövéssel, ami miatt mindenki csúfolta őt. Nem engedték a gyerekeknek, hogy ránézzenek az asszonyra, azzal fenyegették a kicsiket, hogy a szörnyeteg - azaz Mariette - elkapja azokat, akik rosszul viselkednek. Sokan azzal riogadták, hogy fekete mágia áldozata lett.

A családjának nem volt arra pénze, hogy egy operációval véget vessenek Mariette szenvedésének. 2014-ben azonban szülővárosába utazott egy önkéntes sebész csapat, ők figyeltek fel a beteg asszony történetére, és nekik köszönhetően az operáció is létrejött. 

A Mariette-ről készült fotókat és a videót itt tudod megtekinteni.

Hableánytesttel született egy kisbaba: Durva fotók!
Jermkwan Krathumnat egy megdöbbentő betegséggel született, melynek következtében úgy néz ki, mintha sellő lenne. A lábai összenőttek, amik így kísértetiesen hasonlítanak egy hal farokúszójára. Olvass tovább itt...

 

daganatbetegségrák