A világ legkisebb embere 21 éves és mindössze 58 centiméter: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images -
betegség törpe India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges betegség következtében a fiatal fiú nem sokkal több, mint fél méter magas. A családnak nincs pénze a gyógyításra.

Manpreet Singh már 21 éves, ám ránézésre inkább egy ráncos csecsemőre hasonlít. Kora ellenére mindössze 58 centiméter, és a súlya is megegyezik egy 6 hónapos kisbabáéval, így valószínűleg ő a világ legkisebb embere.

Elvileg létezik gyógymód, de a gyógyszerek eddig nem javítottak az állapotán Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A szülei elmesélése szerint a születésekor teljesen egészségesnek tűnt, ám

féléves korában megállt a növésben, és ez azóta sem változott.

Az indiai származású család történetét csodálkozva nézik a helyiek, a kis Manpreetet egy hindu isten reinkarnációjának tarjták.

A helyiek egy hindu isten reinkarnációjának tartják Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

"A születése óta már számtalan orvosnál voltunk, és a legtöbb vélemény szerint pajzsmirigygond áll a betegség hátterében. Elméletileg van rá gyógymód, és már rengeteg gyógyszert is kapott, de változást eddig még semmi nem hozott" - mesélték a szülők.

Féléves kora óta egy centit sem nőtt, ráadásul már a lábait sem mozgatja Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A kisfiú nem tud sem járni, sem beszélni, a lábait pedig már 3 éves kora óta nem mozgatja - írta meg a The Sun.

64 évesen szült gyereket ez a nő

Mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. Így néz ki a csecsemő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.