Csuja Imre életveszélyben volt, lábon hordta ki az agyvérzést

agyvérzés Csuja Imre életveszély A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuja Imre őszintén nyilatkozott súlyos betegségéről, amit ő észre sem vett. Egy vizsgálaton derült ki, hogy agyvérzése van, amit lábon hordott ki.

Az RTL Klub népszerű sorozatának sztárja, Csuja Imre eddig nem sokat beszélt a magánéletéről, de mostanában megnyílt az emberek előtt. Nemrég életének egyik legszörnyűbb tragédiájáról vallott, méghozzá a fia haláláról, most pedig egy súlyos betegségéről beszélt őszintén.

Csuja Imre súlyos betegségéről nyilatkozott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A mi kis falunk szereplője ugyanis volt már életveszélyben, de még csak nem is tudott róla. Szörnyű belegondolni, mi történhetett volna, ha nem épp akkor megy el kivizsgálásra, de szerencsére a sors úgy akarta, hogy megmeneküljön. Egy rutinellenőrzésen derült ki ugyanis, hogy agyvérzése van – írja a Bors. "Elmentem az orvoshoz egy ellenőrzésre.

Mondtam, hogy adják a papírt, mert indulnom kell. Erre azt mondja, magának agyvérzése van. Mondom neki, nem, nekem előadásom van"

– mondta az Esti Frizbi felvételén a színész, aki lábon hordta ki a betegséget, de a diagnózis után természetesen kórházba került. "Mindenkinek azt mondom, el kell menni vizsgálatokra. Most is voltam ősszel. Szerencsére nálam azóta sincs semmi jele a betegségnek" – mondta Csuja Imre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.