Szilágyi István csúnya sérülést szenvedett az arcán

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
színész Lópici Gáspár nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Istvánnak, vagy ahogy filmes szerepe után sokan ismerik, "Lópici Gáspárnak", egyre nehezebbek a mindennapjai: nem csak a szegénységgel és rossz egészségügyi állapotával kell megküzdenie, hanem az arcán éktelenkedő csúnya sérüléssel is. 

Szilágyi István hétfőn vehette át a Művészek a Művészekért Alapítvány Remember-díját a MOM Kulturális Központban. A színész azonban szívszorító látványt nyújtott, és érezhetően szégyellte magát a nehéz élethelyzete miatt.

Amikor a színpadon állt, még nem látszott az arcán lévő hatalmas véraláfutás, de szemben állva vele már jól kivehető volt István megduzzadt szemkörnyéke, és a durva zúzódások is. A kérdésre, hogy miként szerezte a sérülést, kitérő választ adott:

Szörnyű körülmények között él Szilágyi István színész Forrás: Youtube/GyorPluszTV

"Véletlen baleset volt. Véletlen volt, tényleg, csak baleset ért, pont most, véletlen volt, nem is szeretnék róla beszélni."

Bizonyos meg nem erősített információk szerint egy ember okozta Szilágyi István sérüléseit, de azt egyelőre senki nem árulja el, hogy pontosan ki a felelős ezért – írta meg a Bors.

A színész mindennapjai nagyon nehezen telnek: egyik napról a másikra él, a közelmúltban tüdőgyulladást is kapott, mert sokszor tűzifára sincsen pénze. Ezek után Pityke őrmester tragikus módon megvakult az egyik szemére, és azonnali orvosi ellátásra volt szüksége, amit alapítványi segítséggel oldottak meg.

Híres modellek, akiket fogyatékosságuk tett gyönyörűvé és példaképpéhttp://www.life.hu/drlife/20170320-fogyatekos-modellek-koztuk-winnie-harlow-madeline-stuart-melanie-gaydos.htmlAz utóbbi években egyre inkább feloldódni látszik a divatipar tökéletességre való ádáz törekvése, ezáltal pedig egyre több különleges karakterű modell került a figyelem középpontjába, akik valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal élnek együtt. Ők az élő példa arra, hogy a szépség és a tökéletesség relatív fogalom. Dr. Life--Gundel Takács Gábort síbalesete miatt újra meg kell operálnihttp://www.life.hu/drlife/20170322-gundel-takacs-gabort-sibalesete-miatt-ujra-meg-kell-muteni.htmlKarácsony után szenvedett síbalesetet Gundel Takács Gábor, akinek vállát most fémdarabok tartják össze. Nemsokára újra operálni kell, hogy teljesen felépülhessen. Dr. Life--Csuja Imre életveszélyben volt, lábon hordta ki az agyvérzésthttp://www.life.hu/drlife/20170322-csuja-imre-eletveszelyben-volt.htmlCsuja Imre őszintén nyilatkozott súlyos betegségéről, amit ő észre sem vett. Egy vizsgálaton derült ki, hogy agyvérzése van, amit lábon hordott ki. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBB Évi nem költözhet haza a pszichiátriáról, mert nincs otthon vízhttp://www.life.hu/drlife/20170321-bb-evi-nem-koltozhet-haza-a-pszichiatriarol.htmlBB Évi évek óta küzd pszichés betegséggel, a valóságshow után teljesen összeomlott az élete. Az állapota mostanra javulni látszik, mégsem mehet haza. Édesanyja árulta el, miért kell még mindig a pszichiátrián élnie. Dr. LifeOrigoElképesztő méretű cisztát operáltak ki egy nőből: Durva fotók!http://www.life.hu/drlife/20170321-oriasi-ciszta-nott-egy-no-hasaban.htmlA fiatal mexikói nő életét egy brutálisan nagyra nőtt ciszta nehezítette meg. Dr. Life--VV Leo, a Sláger Tv munkatársa nincs életveszélybenhttp://www.life.hu/drlife/20170321-vv-leo-a-slager-tv-munkatarsa-nincs-eletveszelyben.htmlSúlyos autóbalesetet szenvedett VV Leo és három operatőr kollégája hétfő este egy forgatásról hazafelé tartva. Szerencsére egyikük sincs életveszélyben, Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.