Tahi Tóth László Kossuth-díjjal és házi koszttal gyógyul

Fotó: Mudra László - Origo -
betegség Tahi Tóth László Kossuth-díj gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl a híres magyar színész, de úgy tűnik mostmár nem kell sokat várni a visszatérésére. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Tahi Tóth László egy komoly agyműtéten esett át, miután egy színpadi szereplés közben váratlan rosszullét érte. A darabot ugyan még végigjátszotta, ám utána azonnal kórházba került.

A 73 éves színész azóta már gyógyul, de a napokban kapott Kossuth-díját még nem tudta személyesen átvenni. Helyette a felesége, Kárászy Szilvia jelent meg a díjátadón, és ő közvetítette a kollégák gratulációit is. Ugyan ő nem lehetett ott, de a gyógyulásához így is nagyban hozzájárul az újabb elismerés, ezek után még jobban vágyik vissza a színpadra.

Tahi-Tóth László élete lassan visszatérhet a régi kerékvágásba Fotó: Mudra László - Origo

"Biztos vagyok benne, a rangos elismerés "megsürgeti" a felépülésemet" - mesélte a színész.

A színpadralépéssel azonban még egy kicsit várnia kell, de elméletileg néhány héten belül elhagyhatja a kórházat. A frissen bezsebelt díj mellett még az is sokat segít a rehabilitációban, hogy párja a kedvenc ételeivel kényezteti kedvesét.

"Boldog vagyok, hogy egyre jobb Laci étvágya, már rendeléseket ad le nekem: különösen paprikás csirkére és olaszos ételekre fáj a foga mostanában" - írta meg a Story.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.