Berki Krisztián a tokája miatt műtteti meg magát: Videó!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
toka plasztikai beavatkozás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető nemrég felfedezett magán némi szépséghibát, ezúttal a tokáját tartja túl nagynak. Plasztikai sebészhez fordult a probléma kezeléséhez. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Berki Krisztián már nem először esett át szépészeti beavatkozáson, de egyiket sem titkolta el a nagyvilág elől. Tavaly a herevasalással kavart hatalmas port maga körül, de a sztárapuka akkor is igyekezett tisztába tenni a dolgokat:

Berki Krisztián újabb szépészeti beavatkozásra készül Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Szeretném elmondani, hogy olyan, hogy herevasalás nem létezik, ez egy bőrfeszesítő eljárás, ami azért fontos, hogy a fekete nyolcasok ne üssék majd a térdemet később" - nyilatkozta akkor Berki.

Most pedig azért látogatott meg egy plasztikai sebészt, mert Pamelával észrevették, hogy az Édes Élet sztárjának nagyobb a tokája a kelleténél, ez pedig mindkettejüket zavarja.

A kezeőorvosa elárulta, hogy az általa választott eljárás egy frissen engedélyezett szépészeti beavatkozás, amelyet még Európában senki nem alkalmazott, így Krisztián lehet az első.

Berki Krisztián féltékeny Hódi Pamelára

Hódi Pamela Jolly oldalán szerepel majd A Nagy Duett című műsorban, április első vasárnapjáról. A sztármami nagyon izgul és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Éppen ezért sok időt kell tölteni partnerével, aminek leendő férje bizony annyira nem örül: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.