Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legfrissebb Instagram-fotójának tanúsága szerint kihasználta a tavaszi napsugarakat Gáspár Evelin, olyannyira, hogy kicsit meg is pirult az arca.

"FlowerBom - #summer #tb #sunkissedtan" - üzenettel tett közzé egy fényképet Gáspár Győző nádszálvékony lánya, melyen smink nélkül, virágokkal a hajában mosolyog.

FlowerBomb #summer #tb #sunkissedtan

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Látszik, hogy Evelint, aki korábban megmutatta a társát is, aki mindig mellette van, kicsit megkapta a nap. Ezt pedig mindenképpen közölni akarta a rajongóival, akik több mint ezer lájkkal jutalmazták kedvencük képét.

Berki Krisztián a tokája miatt műtteti meg magát: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170324-berki-krisztian-ismet-plasztikai-sebeszhez.htmlA híres műsorvezető nemrég felfedezett magán némi szépséghibát, ezúttal a tokáját tartja túl nagynak. Plasztikai sebészhez fordult a probléma kezeléséhez. Dr. Life--Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeibőlhttp://www.life.hu/drlife/20170324-demi-lovato-szenvedelybetegsegenek-vege.htmlDemi Lovato komoly alkoholproblémákkal és drogfüggőséggel küzdött, ám az elmúlt 5 évet alapul véve talán kijelenthetjük: az énekesnő meggyógyult. Dr. Life--Tóth Gabi egy becsípődött nyaki ideg miatt szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20170324-toth-gabinak-becsipodott-egy-nyaki-idege.htmlTóth Gabi az Instagram-oldalán ismerte el, hogy ledöntötte egy kis betegség a lábáról, de szerencsére már egyre jobban van. A Glamour-gálát sem kellett kihagynia. Dr. Life--Rékasi Károly lába meggyógyult: visszatérhet dolgoznihttp://www.life.hu/drlife/20170324-rekasi-karoly-visszaterhet-dolgozni.htmlRékasi Károly a motorbalesete óta küzd, nagyon nehezen akart helyre jönni a sérült lába. Többször műtötték és még az amputáció is szóba került, de végre talán vége a tortúrának. Dr. Life--Apró változtatások, amelyektől boldogabbnak érezheted magadhttp://www.life.hu/drlife/20170322-szokasok-es-valtoztatasok-amelyektol-boldogabb-lesz-az-eleted.htmlMajd ha lefogyok, majd ha többet keresek, majd ha végre meg tudom magamnak venni azt a ruhát –gondoljuk, és közben rendületlenül várjuk, hogy ha majd végre miénk lesz, amire vágyunk, boldogabbnak is fogjuk érezni magunkat. A kiegyensúlyozott és boldog élethez azonban ennél jóval több kell. Mutatjuk. Dr. LifeThinkstockCharlie Sheen állítja, sokan HIV-pozitívak Hollywoodbanhttp://www.life.hu/drlife/20170323-charlie-sheen-allitja-sokan-hiv-pozitivak-hollywoodban.htmlSzámos hollywoodi híresség él titokban a HIV-fertőzéssel: ezt állítja Charlie Sheen, aki 2015 novemberében vallotta be, hogy beteg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.