Antonio Banderasnak szívrohama volt

Forrás: NORTHFOTO/Jack Abuin/Jack Abuin -
szívroham Antonio Banderas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Január 26-án estem át szívrohamon, de nem volt súlyos és nem lettek komoly következményei" - mondta el az 56 esztendős színész.

A színész tehát még januárban került kórházba, az esetről azonban csak most nyilatkozott a spanyol médiának.

Antonio Banderas már felgyógyult a januári szívrohama után Forrás: NORTHFOTO/Jack Abuin/Jack Abuin

Az 56 éves színész elmesélte, hogy három stentet, vagyis henger alakú dróthálót ültettek be az artériáiba, de a dolog szerinte korántsem volt olyan drámai, mint ahogy hangzik. A Desperado, a Philadelphia és a Csizmás, a kandúr sztárjának egészségével kapcsolatos találgatások egy svájci klinikán tett látogatása miatt keltek szárnyra - tájékoztat a Daily Mail.

Hódi Pamela lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20170325-hodi-pamela-lebetegedett-nathas.htmlTavaszi vírus döntötte ágynak Hódi Pamelát. Dr. Life--100 kilót fogyott 9 hónap alatt egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20170325-100-kilot-fogyott-9-honap-alatt-egy-no-tracey-matthews.htmlA 270 kilós életem című műsorban mutatták be Tracey Matthews nagy fogyását. A nő 9 hónap alatt 100 kilogrammot fogyott műtétek nélkül. Dr. Life--Furcsa dolog történt Gáspár Evelin arcávalhttp://www.life.hu/drlife/20170324-gaspar-evelin-arca-leegett.htmlLegfrissebb Instagram-fotójának tanúsága szerint kihasználta a tavaszi napsugarakat Gáspár Evelin, olyannyira, hogy kicsit meg is pirult az arca. Dr. LifeOrigoBerki Krisztián a tokája miatt műtteti meg magát: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170324-berki-krisztian-ismet-plasztikai-sebeszhez.htmlA híres műsorvezető nemrég felfedezett magán némi szépséghibát, ezúttal a tokáját tartja túl nagynak. Plasztikai sebészhez fordult a probléma kezeléséhez. Dr. Life--Demi Lovato kigyógyult a szenvedélybetegségeibőlhttp://www.life.hu/drlife/20170324-demi-lovato-szenvedelybetegsegenek-vege.htmlDemi Lovato komoly alkoholproblémákkal és drogfüggőséggel küzdött, ám az elmúlt 5 évet alapul véve talán kijelenthetjük: az énekesnő meggyógyult. Dr. Life--Tóth Gabi egy becsípődött nyaki ideg miatt szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20170324-toth-gabinak-becsipodott-egy-nyaki-idege.htmlTóth Gabi az Instagram-oldalán ismerte el, hogy ledöntötte egy kis betegség a lábáról, de szerencsére már egyre jobban van. A Glamour-gálát sem kellett kihagynia. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.