Lejárt dezodor végzett a 12 éves Paige Daughtryvel

Forrás: Thinkstock -
halál dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lejárt dezodorral fújta be magát a 12 éves iskolás, nem sejtve, hogy borzalmas tragédia lesz a vége. A szervezete ugyanis összeomlott a kemikáliáktól, és már nem tudták megmenteni az életét.

Mindig is sok dezodort használt a 12 éves Paige Daughtry, de nem gondolta, hogy ebből baj lehet, ahogy a családja sem. Egy nyaralás során azonban az eddigieknél is többet fújt magára a zárt helyiségben, ráadásul egy lejárt szavatosságú dezodort használt a fiatal, ami az életébe került.

Lejárt dezodor végzett a lánnyal Forrás: Thinkstock

A kislányra édesanyja talált rá a lakókocsiban, az ágyon fekve, arccal lefelé. A szervezte teljesen összeomlott a kemikáliáktól, nem volt magánál. Azonnal kórházba szállították a gyermeket, de az életét már nem tudták megmenteni, hiába próbálták újraéleszteni. A rendőrség vizsgálja a tavaly nyáron történt esetet, a szakértő orvos szerint a gyermek túl sokat lélegzett be a dezodorból, de úgynevezett "krónikus használatra" utaló jeleket nem talált. Ami valószínűleg azt jelenti, hogy a kislány szándékosan nem szippantott a dezodorból rendszeresen. A törvényszéki patológus szerint

a halál oka az illékony anyagok belélegzése volt.

A tárgyaláson az anyuka azt nyilatkozta, soha nem gyanakodtak arra, hogy a kislány ilyen módon használta volna a dezodorokat - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.