Zámbó Krisztián bevallotta: elképesztően termékeny

Forrás: Facebook/Mokka -
nemzőképesség ikrek terhesség Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián intim titkot árult el a termékenységével kapcsolatban, amit egy orvos osztott meg vele. A sztárt nagyon megdöbbentette a hír. 

Az énekes elmesélte, hogy korábban az akkori párja ikrekkel volt terhes tőle, de mivel már nem alkottak egy párt, Krisztián pedig nem is érzett a lány iránt semmit, ezért a terhesség megszakítása mellett tették le a voksukat.

"Nem voltam szerelmes a lányba, és fél év után szétmentünk. Majd egyik nap kaptam egy telefont, hogy terhes, ráadásul ikrekkel. Nagyon megijedtem, hogy most mi lesz. Akkoriban nem voltam túl jó lelki állapotban, és szinte gyerekfejjel nem biztos, hogy apaként helyt tudtam volna állni. Két napunk se volt átgondolni, így az időszűke miatt is végül az abortusz mellett döntöttünk"

Zámbó Krisztián bevallotta: elképesztően termékeny Forrás: Facebook/Mokka

A sztár viszont most nagyon boldog lenne, ha valaki gólyahírt közölne vele. Elmondása szerint hatalmas családot szeretne, és mindent megadna a gyerekeinek. Az orvosa szerint jó eséllyel lehet nagy családja, ugyanis

átlagon felüli nemzőképességgel rendelkezik.

"Miután ez a szomorú eset megtörtént, kivizsgáltattam magam, és az orvos átlagon felüli termékenységet állapított meg nálam. Még viccelődtek is velem, hogy adjak le egy kis anyagot, szóval, hogy is mondjam, szerencsére igencsak egészségesek a hímivarsejtjeim" - írta meg a Lokál.

Zámbó Krisztián úgy sikítozott, mint egy kislány: Videó!

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. A sztár nagyon rosszul viselte a kezelést: volt csapkodás, kiabálás és ficánkolás is. Nézd meg a videót itt!
Valóban ártalmatlanok a homeopátiás készítmények?http://www.life.hu/drlife/20170329-a-homeopatia-veszelyes-lehet.htmlTíz gyerek meghalt, körülbelül 400 pedig rosszullétről számolt be néhány hónappal ezelőtt – közölte akkor az amerikai Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA). Az ügyben vizsgálatot indítottak, az ok hátterében pedig egy fogzást könnyítő homeopátiás szert sejtenek. Habár a készítmény gyártásával leálltak, mégis felmerül a kérdés: miért okozhat halált egy olyan szer, amely a homeopátia elvei szerint készült, így semmilyen mellékhatása nem kéne, hogy legyen? Dr. LifeThinkstockSztárok, akik súlyos figyelemzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170328-sztarok-akik-adhd-val-vagyis-sulyos-figyelemzavarral-kuzdenek.htmlSzépek, sikeresek, gazdagok – és ADHD-val, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral küzdenek. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik korábban nyíltan vállalták betegségüket. Dr. LifeAFPLejárt dezodor végzett a 12 éves Paige Daughtryvelhttp://www.life.hu/drlife/20170329-lejart-dezodor-vegzett-a-12-eves-lannyal.htmlLejárt dezodorral fújta be magát a 12 éves iskolás, nem sejtve, hogy borzalmas tragédia lesz a vége. A szervezete ugyanis összeomlott a kemikáliáktól, és már nem tudták megmenteni az életét. Dr. Life--Sági Szilárd A Nagy Duett miatt nem műtteti meg hangszálpolipját http://www.life.hu/drlife/20170329-sagi-szilard-mutet-helyett-a-nagy-duettes-szereplest-valasztotta.htmlIndul a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett, benne rengeteg sztárral, köztük Sági Szilárddal. Nagy kockázatot vállal a sztár ezért a szereplésért, ugyanis polipot találtak a hangszálán, amit a produkció miatt nem műttet meg. Dr. Life--Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója http://www.life.hu/drlife/20170329-elhunyt-beyonce-rakos-rajongoja.htmlBeyoncé teljesítette egy haldokló rajongója kívánságát, aki nem sokkal ezután életét vesztette. Dr. LifeOrigoCsodás nő lett az egykor csúf, áll nélküli lányból: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170328-gyonyoru-no-lett-a-csunya-tinilanybol.htmlElképesztő, de az áll nélkül született lányt megműtötték, ezért már többé nem bántják a külseje miatt. Gyönyörű lány lett belőle! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.