Nagyon beteg! Kerekesszékbe került Eric Clapton

Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng -
kerekesszék Eric Clapton beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eric Clapton, a világhírű énekes, gitáros, dalszerző valószínűleg nincs jól. A Los Angeles-i reptéren készültek róla friss fotók, amik aggodalomra adnak okot.

A 72 éves Claptont a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre, amint éppen kerekesszékben tolják, három lánya pedig kíséri őt. Korábban a Facebookon jelentették be, hogy a zenész nagyon beteg, két fellépését is lemondta.


Eric Clapton olyan súlyos hörgőgyulladásban szenved, hogy teljesen legyengült a szervezete, arra azonban volt ereje, hogy fotózkodjon a reptéri személyzettel, és kedvesen kezet rázzon pár rajongóval. Az Eric Claptonról készült fotókat itt nézhetitek meg.

Eric Clapton 2015 májusában Forrás: NurPhoto/Justin Ng/Photoshot/NurPhoto/Justin Ng



Ezért egészséges a szellentés http://www.life.hu/drlife/20170331-nehany-ok-amiert-a-szellentes-egeszseges.htmlEz a téma legalább annyira kínos, mint a kaki, amiről szintén nem szeretünk beszélni, pedig a mindennapi életünk része, és sokat elárul az egészségünkről. Íme néhány érv a szellentés mellett. Dr. Life--Rudolf Péternek csont akadt a torkán: meg is némulhatott volnahttp://www.life.hu/drlife/20170331-rudolf-peternek-csont-akadt-a-torkan.htmlMajdnem megfulladt Rudolf Péter, amikor újra elkezdett húst enni. Rávetette magát a csirkepaprikásra, de egy csont megakadt a torkán... Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoDundika elkapott valamilyen betegséget Amerikában! http://www.life.hu/drlife/20170331-dundika-megbetegedett-amerikaban.htmlNem indult jól Majkáék Las Vegas-i nyaralása, Olivér és Dundika ugyanis elkaptak valamit, ami miatt az eddig ott töltött időt végigbetegeskedték. Mindketten hánynak. Dr. LifeGabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Egypetéjű Down-szindrómás ikrekre bukkantak – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-igy-neznek-ki-az-egypeteju-down-szindromas-ikrek.htmlA szülők először nem akarták megtartani a beteg lányokat, de ma már úgy gondolják: életük legjobb döntése volt a két gyermek. Dr. Life--Horrorbetegségek, amelyeket még a legádázabb ellenségednek sem kívánnálhttp://www.life.hu/drlife/20170329-betegsegek-amiket-soha-nem-szeretnel-elkapni.htmlBetegnek lenni senki sem szeret. Ám mindez nem kívánság kérdése: életünk során számtalan vírussal, fertőzéssel és más egyébbel kell megküzdenie a szervezetünknek. Léteznek azonban olyan betegségek, amelyek ritkák, mégis hatalmas kárt tudnak okozni, ráadásul a kezelésük is nehézkes, nemhogy a gyógyításuk. Dr. Life




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.