Tahi Tóth Lászlónak egyensúlyproblémái vannak

Fotó: Mudra László - Origo -
egyensúly járás Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László agyműtéten esett át, ami a lehető legjobban sikerült. A kórházban töltött hónapok után végre hazatérhetett, és elindult a felépülés útján, ugyan a járással még vannak problémák.

Tahi Tóth Lászlót hónapokkal ezelőtt szállították kórházba, komoly beavatkozáson esett át. A Jászai Mari-díjas színművésznek agyműtétje volt, ami után hosszú ideig kellett még a kórházban lábadoznia. Szerencsére a beavatkozás jól sikerült, és már haza is térhetett a színész, de még nem épült fel teljesen. A járással akadnak gondjai, kis egyensúlyproblémával küzd.

Tahi Tóth László még gyakorolja a járást Fotó: Mudra László - Origo

"Remekül vagyok, úgy érzem, meggyógyultam! Kisebb egyensúlyproblémáim ugyan még vannak, de

szorgalmasan gyakorlom a járást"

– mondta a Best magazinnak a színész, akit visszavár Eszenyi Enikő, amikor majd arra készen áll. Egyelőre a színész annak is örül, hogy otthon lehet. "Csodálatos újra itthon lenni, olyan, mint a mesében! A kórterem és a műtő után felüdülés újra ebben a gyönyörű környezetben lenni. A kórházban fel sem fogtam, mennyire nagy a baj, így nem is féltem a műtéttől" – mondta Tahi Tóth László.

Meglepő és furcsa betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20170405-betegsegek-amelyek-furcsak-es-meglepoek.htmlHála a tudomány fejlődésének, mára több tízezer betegséget és rendellenességet ismerhetünk. Ezek közül azonban akad néhány olyan, amelyek amilyen furcsán és meglepően hangoznak, annyira valóságosak. Ezek közül gyűjtöttünk most össze néhányat. Dr. Life--Ha ezt a videót megnézed, soha többet nem iszol kóláthttp://www.life.hu/drlife/20170406-ha-ezt-a-videot-megnezed-soha-tobbet-nem-iszol-kolat.htmlTudósok mutatták be, mi történik a gyomrunkban, amikor kóla kerül bele. Dr. Life--Miért éppen Norvégia? Kiderültek a világ legegészségesebb országának titkaihttp://www.life.hu/drlife/20170404-norvegia-a-vilag-legegeszsegesebb-orszaga-ezek-a-titkai.htmlEgy nemrég készült felmérés szerint Norvégiában élnek a legegészségesebben az emberek. De vajon miért? És melyek azok a szokások, amelyeket érdemes eltanulni az északi ország lakóitól? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstockKim Kardashian nem hordhatja ki saját gyermekéthttp://www.life.hu/drlife/20170405-kim-kardashian-nem-hordhatja-ki-gyermeket.htmlMindennél jobban szeretne egy harmadik gyermeket Kim Kardashian, de egészségügyi akadályokba ütközik. Egyetlen esélye van arra, hogy lehessen még egy kisbabája, az pedig a béranyaság. Dr. Life--Hollywoodi sztárok, akik diszlexiával küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170403-diszlexiaval-kuzdo-sztarok-jennifer-aniston-tom-cruise-salma-hayek.htmlHíresek, gazdagok, és nagyon sikeresek abban, amit csinálnak – mindezt pedig úgy érték el, hogy egy kis hátránnyal indultak el a csúcsig vezető úton. A Life.hu most összegyűjtötte azokat az ismert filmsztárokat, akiknél korábban diszlexiát állapítottak meg. Dr. LifeAFPVeszélyes főzési tanácsokat osztogat Gwyneth Paltrow?http://www.life.hu/drlife/20170404-gwyneth-paltrow-szineszno-receptjei-szalmonellat-es-gyomorrontast-okozhatnak.htmlIsmét áll a bál Gwyneth Paltrow körül. A szőke színésznőt ezúttal receptjei miatt kezdték kritizálni a szakértők, mivel a szakácskönyveiben nem tér ki azokra az alapvető élelmiszer-biztonsági óvintézkedésekre, amelyekkel csökkenthető a szalmonellafertőzés és a Campylobacter nevű baktérium által okozott megbetegedések kockázata. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.