Nagyon lefogyott Balázs Fecó - Fellépni sincs ereje

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség fogyás Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecó az Esti Frizbi vendége volt. A műsorban árulta el, hogy 60 kilóra fogyott, nincs ereje zongorához ülni. A zenész állapota miatt a Korál jubileumi koncertjét is el kellett halasztani jövőre.

A 66 éves Balázs Fecó állapota miatt nem tudják megtartani a Korál zenekar jubileumi koncertjét idén - árulta el Hajdú Péternek a zenész az Esti Frizbiben. Fecót kétszer műtötték, hónapokig lábadozott, most kezdi visszanyerni az erejét - írja a Blikk.

Balázs Fecó 60 kilósra fogyott Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Fizikailag most nem vagyok olyan állapotban, hogy egy másfél órás, erőltetett rockkoncertet elvállaljak. Habár idén negyvenéves jubileumi koncerttel ünnepelt volna a Korál, de áttettük jövő tavaszra. Optimista vagyok, szeretném megcsinálni, mert ez az életem, a gyógyulás útja, hogy én a színpadon vagyok" - vallotta Balázs Fecó.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész állapota a tavalyi amerikai turnája után romlott meg annyira, hogy az orvosok fél éves kényszerpihenőt írtak elő számára.
"Ahogy hazajöttem, máris mentem a városmajori szívklinikára egy teljes generál átnézésre, hogy mi okozta a rosszullétet, és ott kiderültek a turpisságok" - mondta a zenész, akinél újabb érszűkületeket diagnosztizáltak, amiket hálók behelyezésével állítottak helyre a doktorok. És ha ez nem let volna elég, pajzsmirigybetegsége miatt 60 kilósra fogyott. Mióta jobban van, hízott hét kilót, és még hármat szeretne, 70 kilósan elégedett lenne magával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.