Csak gyümölcsöt eszik három éve egy nő

diéta gyümölcsdiéta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saša Dedić szerint a gyümölcsfogyasztás mindenre megoldás. Akkor is, ha semmi mást nem veszünk magunkhoz. 

Egy 34 éves szlovén nő állítja, hogy az élete egy csapásra megváltozott, miután elhagyott mindenféle élelmiszert, és kizárólag gyümölcsöket és zöldségeket fogyaszt.

Saša Dedić Forrás: Instagram/omnomfruit

Saša Dedić szerint a 2014-ben kezdett gyümölcskúrának köszönhető, hogy megszűnt a migrénje, eltűntek a pattanásai, sőt még a gombás fertőzéseinek is búcsút intett.

A nő bevallotta, hogy egyik orvos szerint sem jó ötlet, amit csinál, de ő mégis úgy gondolja, pontosan érzi, mire van szüksége a szervezetének.

A szakemberek véleménye szerint az egyoldalú táplálkozás nem azonnal, hanem csak később fog problémát okozni a Sašanak, aki azért nem hisz a hozzáértőknek, mert még nem érzi a tüneteket.

Saša azt állítja, hogy a gyümölcskúra óta megszűntek a testi problémái, a szakemberek azonban óvatosságra intenek Forrás: Instagram/omnomfruit

"Igyekszem mindig szezonális gyümölcsöket és zöldségeket enni, hogy minél változatosabb legyen az étrendem. Néha furcsán néznek rám, ha elmegyünk egy étterembe, és én csak zöldségeket és gyümölcsöket eszem, de nem érdekel, mások mit gondolnak" – írta meg a DailyMail.

Fogyókúra alatt is nassolhatsz - ha betartod ezeket a szabályokat!

A nassolás, az édesség utáni vágy sokak diétáját teszi tönkre, pedig annyiféle egészséges nassolnivaló van, csak tudni kell, hogy milyen alapanyagokat használhatunk fel az elkészítésükhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.