Julie Bhosale megmutatta, hogyan változik meg a has szülés után - Fotó!

Forrás: Instagram/drjulie.bhosale -
has szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülés után a test megváltozik, bár a hírességek szeretnék ennek az ellenkezőjét sugallni. Ők úgy csillognak, mintha mi sem történt volna, de ez a valóságban nem ilyen egyszerű. Julie Bhosale úgy döntött, megmutatja, hogyan változik valójában egy nő hasa a szülés után.

Sok mindennek kell ma már megfelelnie egy nőnek, helyzetüket a celebek is megnehezítik, akik mindig úgy néznek ki, mintha skatulyából húzták volna ki őket. Még szülés után is képesek tökéletesek lenni, és néhány nap múlva felállni a kifutóra. Ez persze csak akkor sikerülhet, ha egy egész stáb áll a rendelkezésükre, a hétköznapi emberek számára viszont szinte lehetetlen lépést tartani ezzel a mintával.

Julie és a férje - Szülés után jó pár hónappal bikiniben Forrás: Instagram/drjulie.bhosale

Julie Bhosale – aki anyuka és blogger – úgy döntött, ő megmutatja, hogyan is néz ki egy nő teste, kiváltképp a hasa, közvetlenül a szülés után, és hogyan változik vissza fokozatosan. Olyan azonban már biztosan nem lesz, mint volt!

Julie Bhosale teste így alakult át a szülés után Forrás: http://juliebhosale.co.nz
Így reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20170417-igy-reagalt-az-apa-mikor-megtudta-hogy-ot-lany-utan-vegre-kisfia-szuletett.htmlMinden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú. CsaládThinkstockNégyszeres nagybácsi lett VV Milohttp://www.life.hu/csalad/20170417-negyszeres-nagybacsi-lett-vv-milo-gyukin-milovan.htmlRégen hallottunk már Milóró, az ValóVilág 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog.CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisbabáját Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-megmutatta-kisbabajat-janet-jackson.htmlJanuár elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.