Zalatnay Cini 8 milliót követel a bevásárlóközponttól bordatörése miatt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Cini bordatörés bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cinit egy bevásárlóközpontban érte baleset, hat bordája tört el. Kárpótlást követelt az énekesnő, mert emiatt sok fellépéstől esett el. Peren kívül nem sikerült megegyezniük, így bíróságra viszik az ügyet. A kiesett bevételek miatt 8 milliót követelnek az üzlettől.

10 napig kórházban feküdt Zalatnay Cini, miután egy bevásárlóközpontban baleset érte. Az énekesnőnek hat bordája tört el, mert lezuhant a lépcsőről. Cini lába ugyanis beleragadt valami kiömlött folyadékba, emiatt megakadt és nagyon nagyot esett.

Azt, hogy ki öntötte ki oda az anyagot, nem tudni, de az üzlet feladata lett volna azt eltüntetni"

nem sikerült peren kívül megegyezniük az áruházzal

Zalatnay Cini perre megy: 8 milliót követel a bevásárlóközponttól Fotó: Margitay Klára/Life.hu

nem akarnak megegyezni, mert úgy érzik, hogy nem hibásak az ügyfelem balesetében"

mondta a Borsnak dr. Lichy József

Nemcsak fellépéseket kellett lemondania, de sok helyre már eleve nem is hívták el a baleset miatt, ez is komoly bevételkiesést jelent.

"Több milliós kár érte így a kiadót is, hiszen közel harminc koncertet mondtak le emiatt" - árulta el Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport tulajdonosa. A lap kereste a bevásárlóközpont képviselőit is, de ők nem kívántak nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.