Nyolcéves albínó kislányért kapkod minden modellügynökség: Fotó!

modell fotó albinizmus kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 8 éves szibériai kislányt akar minden modellügynökség. Ritka betegsége teszi őt ennyire különlegessé. 

Nariyana egy szibériai kislány, aki azért lett híres, mert albinizmussal született, ami azt jelenti, hogy a 8 éves gyermekben nem termelődik színanyag. Ezért hófehér a bőre, és tejfölszőke a haja.

Fotó: Vadim Rufov

Emellé elképesztően szép arca van, úgy néz ki, mint egy igazi kis tündér. A családjában senki nem szenved hasonló betegségben, így ő az egyetlen szőke leszármazott.

Az édesanyja elmesélése szerint rendszeresen felkeresik őket, hogy Nariyana modellkedjen, de az anyja nem engedi a kislányt a reflektorfény közelébe.

Fotó: Vadim Rufov

"Majd felnőttkorában eldönti, mit szeretne csinálni. Egyelőre kisgyerek, aki szeret táncolni, rajzolni, és ez így van rendben"írta meg a Bored Panda.

Fotókon az albínó emberek hipnotizáló szépsége

A teljesen albínó emberek bőre és haja szinte tökéletesen fehér, a szemük pedig általában világos, amihez sokszor látászavarok is kapcsolódnak. Éppen ezért a legtöbben elszigetelve élnek a társadalomtól, ezen szeretett volna változtatni Julia Taitsy fényképész. Úgy döntött, egy gyönyörű fotósorozatot készít az albínó emberekről, amely kiemeli azok hipnotikus, már-már földöntúli szépségét.
8 szokás, amit a mentálisan erős emberek gyakorolnakhttp://www.life.hu/drlife/20170418-mentalisan-eros-emberek-szokasai.htmlA mentális erő nem valamiféle privilégium, avagy a szerencsés csillagzat alatt születettek kiváltsága, sokkal inkább döntés és fegyelem kérdése. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyeket érdemes eltanulni a mentálisan edzett emberekről. Dr. LifeThinkstockAkár hiszed akár nem: a szexfüggőség betegséghttp://www.life.hu/drlife/20170425-a-szexfuggoseg-egy-orvosi-ertelemben-vett-betegseg.htmlA szexfüggőséget úgy kezeljük, minha normális lenne, pedig rengetegen szenvednek tőle. Dr. LifeThinkstockShannen Doherty a gyógyulásáról posztolt: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170424-shannen-doherty-haja-visszanott-a-kemoterapia-utan.htmlShannen Doherty már régóta küzd a durva kórral, de szerencsére úgy néz ki, a színésznő nyerte a csatát. Dr. Life--Nyolcszor gyorsabban öregszik az átlagosnál a 21 éves fiú: Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170424-komoly-betegseg-miatt-oregszik-nagyon-gyorsan-egy-fiu.htmlNagyon ritka genetikai betegségben szenved egy 21 éves fiú. A kór következtében 8-szor gyorsabban öregszik a normálisnál, így történhet meg, hogy jelenleg egy 160 éves testbe zárva él. Dr. Life--Mitől ragyognak a 60 feletti sztárhölgyek? Tanulj tőlük!http://www.life.hu/drlife/20170413-60-feletti-sztarok-titkai.htmlEgy olyan világban, mint Hollywood, könnyű elhinni, hogy harminc felett véget ér az élet. Ám hála néhány híres nőnek, azt is tudjuk, hogy egyáltalán nem muszáj, hogy ez így legyen. Most következzen hat világszerte elismert, hatvan felett járó nő, akik bebizonyították, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet élni, magabiztosságukkal pedig simán kenterbe verik huszonéves kolléganőiket is. Dr. Life--Összefüggés lehet az anorexia és a lisztérzékenység között?http://www.life.hu/drlife/20170412-az-anorexia-es-a-liszterzekenyseg-betegsegek-osszefugghetnek.htmlAz anorexiát és a lisztérzékenységet is a 21. század betegségeinek tartják: a statisztikák szerint az Egyesült Államokban 141 emberből 1 cöliákiás, és nagyjából 30 millióra tehető azoknak a száma szintén az USA-ban, akik valamilyen étkezési zavarban szenvednek. Egy nemrég készült kutatás pedig rávilágított arra, hogy összefüggés lehet a két betegség között: az eredmények szerint nagyobb eséllyel lesznek a későbbiekben anorexiások azok, akik lisztérzékenyek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.