Törőcsik Mari mellett ott van a kórházban a lánya is

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban ápolják Törőcsik Marit. A legyengült színésznő mellől szinte el sem mozdul lánya, Maár Teréz.

A színészlegenda egyelőre nemigen fogadhat látogatókat, kímélnie kell magát - írja a Blikk. A napilap munkatársai egyébként egy kis időre bejutottak a színésznőhöz. "Igazán nagyon szép maguktól, hogy eljöttek meglátogatni, és még csokoládét is hoztak" - reagált Törőcsik Mari, akihez Alföldi Róbert és Jordán Tamás is belátogatott, ám ők is csak tíz-tíz percre mehetnek be hozzá, nehogy kimerítsék. Törőcsik Mari mielőtt újra kórházba került volna, velemi házában lábadozott lánya odaadó gondozása mellett. A község lakosai nagyon aggódnak a színésznőért - írja a lap.

"Pedig már hazaengedték őt egy időre, aztán egy hete újra visszavitte a lánya a kórházba. Az lehetett a baj, hogy nem evett eleget. Aggódunk Mariért mindannyian, reméljük, mielőbb megerősödik! Szerencsére a lánya mindig vele van, nagyon vigyáz rá, és gondosan, szeretettel ápolja őt" - mesélte egy velemi szomszéd.

Törőcsik Mari Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Fotó egy lányról pánikroham előtt és után http://www.life.hu/drlife/20170416-foto-a-lanyrol-panikroham-elott-es-utan.htmlA pánikrohamok nagyon sok ember életét keserítik meg. Így lehet vele az a fiatal nő is, aki előtte-utána fotón örökítette meg a betegséget. Dr. LifeOrigoÍgy kerüld el a húsvéti gyomorrontást!http://www.life.hu/drlife/20170416-igy-keruld-el-a-husveti-tulevest.htmlAhogy ünnepekkor általában, húsvétkor is hajlamosak vagyunk többet enni, mint általában. Íme, 4 jótanács, amit ha megfogadsz, pluszkilók és gyomorfájás nélkül vészeled át a terülj-terülj asztalkámat. Dr. Life--17 kilós a nyolc hónapos kislány, Chahat Kumarhttp://www.life.hu/drlife/20170414-17-kilos-a-nyolc-honapos-kislany.htmlNem tudni egyelőre, mi okozza a 17 kilós Chahat Kumar hatalmas étvágyát. A kislány normál súllyal született, most nyolc hónapos, akkora, mint egy átlagos négyéves és rengeteget eszik. Dr. Life--Legyőzte a rákot Galla Miklóshttp://www.life.hu/drlife/20170328-legyozte-a-rakot-galla-miklos-20-eve.htmlKözel két évtizede súlyos betegséggel küzdött meg Galla Miklós. A humorista - aki egyébként önálló estre készül - remekül van, az orvosi vizsgálatok szerint teljesen egészséges: kigyógyult a rákból. Dr. Life--Ilyen hatással vannak rád a holdfázisokhttp://www.life.hu/drlife/20170408-ilyen-hatassal-vannak-rad-a-holdfazisok-telihold.htmlSokan hisznek benne, mások nem, hogy a Hold mozgása hatással van életünkre. Állítólag nem mindegy, mikor keressük fel az orvosunkat, mikor vágatunk hajat, kezdünk fogyókúrába vagy bármiféle változtatásba az életünkben. Dr. Life--Vagina nélkül született a lány - Maga tágította ki a hüvelyéthttp://www.life.hu/drlife/20170319-vagina-nelkul-szuletett-a-lany-maga-tagitotta-ki-a-huvelyet.htmlA brit Tasha Bishop 14 éves kora körül döbbent rá, hogy ő más, mint a többi lány, az osztálytársai már mind menstruáltak. Ám azt, hogy valami nincs rendben vele, csak 17 éves korában mondta el édesanyjának, és akkor látta először orvos is, aki megdöbbentő diagnózist állított fel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.