Elképesztő égési sérüléseket szenvedett egy 17 hónapos gyermek

Forrás: gofundme.com -
forrázás kisgyerek baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 hónapos Hunter Hall magára rántott egy lobogó vízzel teli vízforralót. Olyan komoly égési sérüléseket szenvedett, hogy sem beszélni, sem járni nem tud. Szívfacsaró!

A múlt hónapban történt tragédia komolyan megváltoztatta a család eddigi boldog életét. A 17 hónapos Hunter magára rántott egy vízforralót, és olyan égési sérüléseket szenvedett, melyek következtében sem beszélni sem járni nem tud.

A teste 12%-a megégett, kórházba került, és már több műtéten is átesett. Komoly sérüléseket szenvedett a fején, az arcán, a mellkasán és a lábán is. A queensland-i család éppen egy lakókocsis túrán volt, mikor az eset történt, és 22 km-re volt a legközelebbi kórház, ahol segítséget tudtak kérni.

Hunter teste több részén is komoly égési sérüléseket szenvedett Forrás: gofundme.com

Azóta már több bőrátültető eljáráson is átesett, folyamatosan krémekkel kell ápolni a bőrét és fizioterápiát is kap. Az állapota még mindig nagyon súlyos, de szerencsére apránként már gyógyul.

"A baleset előtt tette meg az első önálló lépéseit, de már szépen beszélt. Most pedig mást sem tud csinálni, csak nyögni" - mesélte az elkeseredett édesanya a DailyMailnek.

Megégett a 3 napos csecsemő - az anyja lemondott róla

Kórházban szenvedett durva égési sérüléseket egy újszülött kisgyermek. A felismerhetetlenné égett babáról az édesanyja is lemondott. Szívszorító történet...
Ophelia Vanity Barbie babává műttette magát - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170428-ophelia-vanity-barbie-babava-muttette-magat.htmlRengeteg ember van, aki mássá szeretné válni, és már az sem egyedi eset, hogy valaki az ikonikus baba kinézetét szeretné lemásolni. A 30 éves Ophelia Vanity már évek óta dolgozik azon, hogy minél jobban hasonlítson Barbie-ra, és még nincs vége. Dr. LifeOrigoPaudits Béla egészségi állapota egyre rosszabbhttp://www.life.hu/drlife/20170428-paudits-bela-egyre-rosszabbul-van.htmlPaudits Béla egykor ünnepelt színész volt, de már évek óta nagyon rossz egészségi állapotban van, ráadásul otthona körülményei sem megfelelőek. Szüksége lenne újabb műtétre, de ő már lemondott magáról, csak a halált várja. Dr. LifeOrigoSoma Mamagésa a méhtisztításról beszélt http://www.life.hu/drlife/20170428-soma-mamagesa-a-mehtisztitasrol-nyilatkozott.htmlSoma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, és ezúttal is őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni. Dr. Life--Kórházba került Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazba-kerult-sarka-kata-es-hajdu-peter-fia-david.htmlA hatéves Dávidka lábfájdalomra panaszkodott, Kata pedig észrevett a gyerek lágyékán egy dudort. Nagyon megijedt, hogy mi lehet a baj. Dr. Life--Mi történhetett? A traumatológiáról posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170427-a-traumatologiarol-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera olyan fotót posztolt az Instagramra, ami miatt aggódnak a rajongók. Dr. Life--Ők sem tökéletesek! Sztárok apró testi hibáihttp://www.life.hu/drlife/20170413-sztarok-kis-testi-hibakkal.htmlExtra mellbimbók és furcsa ujjak – hiába híresek, gazdagok és sikeresek, a hollywoodi celebek sem teljesen tökéletesek. Néhányuk ráadásul mindezt nyíltan vállalja is. Mutatjuk, kik ők. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.