Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Viviennek néggyel több foga van, mint másoknak, és erről A Nagy Duett élő adásában vallott.

Mádai Vivien és Csipa produkciója után hosszú ideig dícsérték műsorvezető fogsorát, ami egy fogorvos férj mellett természetesen tökéletes. Vivien azonban még egy kis plusz infót is elárult ezzel kapcsolatban.

A szőke szépség elmondta, hogy bizonyítottan néggyel több foga van, mint másoknak. Talán ettől is olyan tökéletes a mosolya.

Mádai Vivien Forrás: Fb / Mádai Vivien
Állítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttoghttp://www.life.hu/drlife/20170430-michael-schumacher-allitolag-jobban-van.htmlA washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Dr. Life--Tóth Vera helyretette a műtétjéről szóló híresztelésekethttp://www.life.hu/drlife/20170429-toth-verat-nem-kell-megmuteni.htmlTóth Vera Facebook-oldalán indított élő adást, hogy helyretegye a róla szóló híreszteléseket. "Nem én generálom ezt..." Dr. Life--Állítják: Tóth Verára fájdalmas műtétek várnakhttp://www.life.hu/drlife/20170429-toth-verat-meg-kell-muteni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, igazi bomba nő lett Tóth Vera, de tudja, hogy van az éremnek egy másik oldala is. Dr. Life--Akár hiszed akár nem: az orrtúrás egészséges http://www.life.hu/drlife/20170428-az-orrturas-bizonyitottan-egeszseges.htmlGondolnád, hogy a gusztustalan orrbányászás egészséges? Egy hiánypótló kutatás ezt igazolja. Dr. Life--Kórházból posztolt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazbol-posztolt-kiszel-tunde-naptardiva.htmlA naptárdíva azt is elárulta, mit keres ott. Dr. Life--Elképesztő égési sérüléseket szenvedett egy 17 hónapos gyermekhttp://www.life.hu/drlife/20170428-beszelni-es-jarni-sem-tud-az-egesi-seruleseket-szenvedett-gyerek.htmlA 17 hónapos Hunter Hall magára rántott egy lobogó vízzel teli vízforralót. Olyan komoly égési sérüléseket szenvedett, hogy sem beszélni, sem járni nem tud. Szívfacsaró! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.