A Boston egykori dobosa, Sib Hashian szívrohamban halt meg

szívroham dobos Sib Hashian Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén esett össze a színpadon a legendás dobos, Sib Hashian, ám a halál okáról eddig hivatalosan nem volt információnk. Most végre kiderült, mi végzett a neves zenésszel.

Sib Hashian március végén hunyt el, mindössze 67 évesen. A legendás dobos egy fellépésen lett rosszul a színpadon, és hiába érkezett gyorsan a segítség, már nem tudták megmenteni. Sokáig próbálkoztak az újraélesztésével, de hiába. A Boston dobosaként elhíresült Sib Hashiannak a színpadon ért véget az élete.

Szívroham végzett a legendás zenésszel - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A halál okáról hivatalos információkat eddig nem lehetett tudni, mindenki csak találgatott. Most viszont a TMZ értesülése szerint kiderült, hogy mitől lett rosszul a zenész. A lap állítása szerint a halál hivatalos okaként a szívrohamot jelölték meg.

Súlyos betegsége miatt nem volt ott Kasza Tibi édesanyja, Mária a lánykérésenhttp://www.life.hu/drlife/20170502-sulyos-betegsege-miatt-nem-volt-ott-kasza-tibi-edesanyja-a-lanykeresen.htmlKasza Tibi A Nagy Duett színpadán, az egész ország előtt kérte meg szerelme, Manker kezét. Kasza a lány szüleit is meghívta a stúdióba, hogy a nagy pillanatot ők is átélhessék, Tibi éesanyja azonban nem lehetett ott.Dr. LifeOrigoVal Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20170501-val-kilmer-elismerte-hogy-rakbetegsegbol-labadozik.htmlVal Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik. Dr. Life--Mádai Viviennek néggyel több foga van, mint másoknakhttp://www.life.hu/drlife/20170430-madai-viviennek-neggyel-tobb-foga-van.htmlMádai Viviennek néggyel több foga van, mint másoknak, és erről A Nagy Duett élő adásában vallott. Dr. LifeOrigoÁllítják: Michael Schumacher jobban van, és szavakat suttoghttp://www.life.hu/drlife/20170430-michael-schumacher-allitolag-jobban-van.htmlA washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog. Dr. Life--Tóth Vera helyretette a műtétjéről szóló híresztelésekethttp://www.life.hu/drlife/20170429-toth-verat-nem-kell-megmuteni.htmlTóth Vera Facebook-oldalán indított élő adást, hogy helyretegye a róla szóló híreszteléseket. "Nem én generálom ezt..." Dr. Life--Állítják: Tóth Verára fájdalmas műtétek várnakhttp://www.life.hu/drlife/20170429-toth-verat-meg-kell-muteni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, igazi bomba nő lett Tóth Vera, de tudja, hogy van az éremnek egy másik oldala is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.