Vonat elé ugrott egy 15 éves, anorexiás tinilány

Forrás: Facebook -
depresszió tini öngyilkosság anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány komoly pszichés gondokkal küzdött, ezért döntött úgy, hogy véget vet az életének. 

Pippa McManus 2015 decemberében egy vonat elé vetette magát Stockport településen, Angliában. A tinilány öt nappal azután végzett magával, hogy kikerült egy pszichiátriai klinikáról. Pippa és a szülei aznap csúnyán összevesztek, ugyanis a szülők szerint a kislány túl sok időt tölt edzéssel, ami az anorexiáját tekintve akár veszélyes is lehet.

A kislány ekkor kirohant a házból, és azt kiabálta: "Megölöm magam!"

A tinilány bevallotta: nem tud megbirkózni a betegségével Forrás: Facebook

A szülők szerint a pszichiátriai klinika hibája, hogy elveszítették a lányukat. Pippa 51 éves édesanyja állítja, hogy túl hamar kiengedték a lányt, lemondtak róla, pedig sürgős és hatékony kezelésre lett volna szüksége.

2012-ben vitték először orvoshoz, amikor a gyerek a kilók, a diéta és az edzés megszállottja lett, miközben egyáltalán nem küzdött súlyfelesleggel. Az akkori mérlegelésen mindössze 27 kg-ot nyomott, így egyértelmű volt, hogy ez nem játék.

A szülők fájdalmát semmi sem tudja enyhíteni, elmondásuk szerint örökké gyászolni fogják a lányukat. Egy később megtalált búcsúlevélben Pippa hosszasan leírta, hogy milyen életet szeretne, ha felnő, de azt is bevallotta, hogy nem tud megbirkózni az anorexiájával – írta meg a DailyMail.

Szörnyű: Öngyilkos lett egy 14 éves angol lány

Megan Evans, egy 14 éves angol lány azért vetett véget az életének, mert a kortársai rendszeresen támadták őt a Snapchat nevű telefonos applikáción keresztül. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.