plasztikai műtét zsírleszívás Chloe Khan fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szépség bármit megtesz a tökéletes megjelenésért, de talán egy kicsit most túllőtt a célon. Így néz ki most.

Az egykori X-Factor versenyző nemrég Törökországba utazott, hogy egy szépészeti beavatkozáson essen át: a nő derekáról sebészi úton zsírt távolítottak el, melyet aztán a fenekébe töltöttek. Ennek hatására irreálisan keskeny dereka lett, ami talán már a kóros vékonyság határait súrolja. Főleg úgy, hogy a darázsderék mellé megnövelték a feneke méretét, ami optikailag még inkább csökkenti Chloe derékméretét.

Az Instagramon funkciójában jelent meg egy friss fotó a beavatkozás után, de vasárnap már el is távolította, így sokan nem láthatták a nem mindennapi képet. A 25 éves Playboy modell smink nélkül, egyszerű tréning ruhában pózol a fotón, és láthatóan elégedett az eredménnyel.

Megmutatta a közösségi oldalán a műtét eredményét Forrás: Instagram

Hűha! Meztelenül fotózták az X-Factor egykori sztárját

Chloe Khan páratlan természetességgel áll a kamerák elé. Az sem hozza zavarba, ha minden textil lekerül róla a fotózások alkalmával, büszkén mutatja meg mindenkinek a telt idomait: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.