Ács Beatrix, Pintér Tibor exe Egyiptomban került kórházba

Forrás: TV2/Mokka -
Pintér Tibor Egyiptom kórház Ács Beatrix szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ács Beatrix, Pintér Tibor exe Egyiptomba utazott fotózásra, de rosszul lett. Szívinfarktus gyanújával vizsgálták meg.

Utazás előtt sem érezte magát túlságosan jól Ács Beatrix, ugyanis lázas volt. Egyiptomba érkezése után azonban egyre jobban lett, de ez az állapot nem sokáig tartott. Pintér Tibor exeegy fotózásra készültek, de 40 fokos láza lett, és kórházba került. Kiengedték, de ésőbb infarktus gyanúja miatt ismét ellátásra szorult.

Ács Bea, Pintér Tibor exe Egypitomban kórházba került Forrás: TV2/Mokka

Édesanyámtól még éjszaka elbúcsúztam a telefonban.

mondta a Borsnak

Pintér Tibor exénél beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált Ács Beatrix


Bár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Elutasíthatja a kemoterápiát egy 12 éves fiú Hollandiábanhttp://www.life.hu/drlife/20170512-elutasithatja-a-kemoterapiat-egy-12-eves-fiu.htmlJogában áll egy 12 éves kisfiúnak Hollandiában, hogy elutasítsa a kemoterápiát - döntött pénteken egy holland bíróság.Dr. LifeOrigoBrutális tumorokat műtöttek le egy fiú arcáról: Így néz ki az operáció utánhttp://www.life.hu/drlife/20170512-hatalmas-tumorokat-operaltak-le-egy-tini-fiu-arcarol.htmlFelfoghatatlan méretű tumorokkal az arcán élt egy 16 éves indiai fiú. Így néz ki most, a műtétje után. Dr. Life--Nők ezreinek rémálma: az emlőrák és egyéb daganatos megbetegedésekhttp://www.life.hu/drlife/20170511-emlorak-es-mas-noket-erinto-daganatos-megbetegedesek.htmlA WHO adatai szerint ma már többen halnak meg rákban, mint AIDS-ben, TBC-ben vagy maláriában összesen. A férfiak és a nők együttes rákhalálozási világstatisztikájában a tüdőrák vezet, ahol sajnos a magyarok az elsők: hazánkban közel annyian halnak meg évente tüdőrákban, mint korábban tuberkulózisban. De milyen ráktípusok veszélyeztetik még a nőket? Dr. LifeThinkstockEzeket a tüneteket tapasztalhatod, ha nem szexelsz többé http://www.life.hu/drlife/20170512-ez-tortenik-veled-ha-tobbe-nem-szexelsz.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha többé nem szexelnél? Nem a stressz az egyetlen tünet, amit tapasztalnál magadon. Dr. LifeThinkstockPápai Joci felesége megműttette a melleit http://www.life.hu/drlife/20170512-megmuttette-melleit-papai-joci-felesege.htmlPápai Joci Kijevben öregbíti az ország hírnevét, eközben itthon a felesége kés alá feküdt. Anita a melleit plasztikáztatta, mert két gyerek után már nem volt elégedett velük. Dr. LifeOrigoPaudits Béla nagyon beteg: szétrobbanhat a gyomrahttp://www.life.hu/drlife/20170512-paudits-bela-gyomra-szetrobbanhat.htmlPaudits Béla helyzete egyre rosszabb, rossz egészségi állapota miatt még kétéves unokájával sem találkozott soha. Elmondása szerint bármikor szétrobbanhat a gyomra, de a műtét is nagyon kockázatos. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.