Nem biztos, hogy visszanyeri látását a magyar lemezlovas, DJ Dominique

Forrás: Facebook -
retina baleset látás Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
DJ Dominique szerdán osztotta meg a Facebookon rajongóival, hogy sürgős szemműtéten esett át. Múlt héten leszakadt a retinája, és pár napon belül elveszítette a látását.

DJ Dominique a Borsnak nyilatkozott arról, mi okozhatta a súlyos sérülést.

"Mivel nagyobb mechanikai hatás váltja ki, mint például egy autóbaleset, csak arra tudok gondolni, hogy akkor történt, amikor szombaton leugrottam a színpadról a közönség közé, pont úgy, ahogy máskor. Akkor nem éreztem semmit, de mivel nem ütöttek meg, nem voltam ittas, más nem lehet. Az orvosok azt feltételezik, hogy akkor megrepedt a retinám, ami a látásért felelős hártya. Először csak egyharmadban nem láttam, aztán kettő, és mire bementem a kórházba, megvakultam a jobb szememre" – mondta a lapnak a népszerű lemezlovas, aki nagyon aggódik a szeme világáért.

Nem biztos, hogy visszanyeri látását DJ Dominique Forrás: Facebook

"Akkor nem izgultam, most kezdtem el aggódni, mert csak néhány nap múlva derül ki, hogy milyen fokban jön vissza a látásom. Ez lehet 80 és 20 százalék közt bármennyi. A műtét elég bizarr volt, három tűt szúrtak a szemembe, miközben ébren voltam. Nagy nyomású gázt fecskendeztek a retinámra, az nyomta vissza. Ha nem műtenek meg, pár nap múlva teljesen megvakultam volna" – mesélte DJ Dominique.

Michael Schumacher állapotáról döbbenetes dolgot árult el Felipe Massahttp://www.life.hu/drlife/20170513-michael-schumacher-allapotarol-uj-hirek-erkeztek.htmlAz egykori csapattárs, Felipe Massa egy nemrég adott interjújában beszélt arról is, hogy mit gondol Schumacher állapotáról és a felépülésének esélyeiről. Dr. Life--Savval öntöttek le egy 22 éves nőt: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170508-seruleseirol-mesel-a-savval-leontott-no.html2013-ban történt az a tragikus támadás, melynek következtében Katie Gee élete gyökeresen megváltozott. Dr. Life--Brad Pitt az alkoholizmus ellen harcol: az élete a téthttp://www.life.hu/drlife/20170512-brad-pitt-az-alkoholizmus-ellen-harcol.htmlBrad Pitt tényleg mindent megtesz, hogy helyreálljon a rend: ki akar gyógyulni alkoholizmusából. A motivációt pedig a gyerekei jelentik, mert számára ők jelentik az életet! Dr. LifeOrigoÁcs Beatrix, Pintér Tibor exe Egyiptomban került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20170512-acs-beatrix-pinter-tibor-exe-egyiptomban-kerult-korhazba.htmlÁcs Beatrix, Pintér Tibor exe Egyiptomba utazott fotózásra, de rosszul lett. Szívinfarktus gyanújával vizsgálták meg. Dr. LifeOrigo36 év után operálták ki egy férfi testéből a tollakathttp://www.life.hu/drlife/20170512-evtizedekig-elt-a-testeben-ket-tollal-egy-ferfi.htmlEgy férfi gyomrából két golyóstollat operáltak ki. Jogos a kérdés: vajon hogy került oda? Dr. LifeThinkstockRitka rendellenesség miatt havonta 2 kilót hízik a 18 hónapos gyerek http://www.life.hu/drlife/20170512-rendellenesseg-miatt-havonta-2-kilot-hizik-a-18-honapos-gyerek.htmlKétségbe vannak esve a 18 hónapos Yagiz Bekte szülei, a kisgyermek ugyanis havonta 2 kilót hízik egy egészségügyi rendellenesség miatt. A baba már 32 kilót nyom! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.