Kórházba került Benkő László, az Omega zenésze

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Omega Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába keresték a rajongók a múlt szombaton a szlovákiai Bátorkeszin Benkő Lászlót, a zenész nem állt a billentyűk mögött. Betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit.

A Bors úgy tudja, a hetvenhárom esztendős Benkő váratlanul kórházba került.

"Ezen a koncerten Laciért is játszottunk, nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudhattuk magunk mellett a színpadon. A múlt héten is, és pár órával ezelőtt is beszéltem vele, már jobban van. Hétvégére elhagyhatta a kórházat, de ma reggel vissza kellett mennie még néhány vizsgálatra" - mondta el a lapnak Kóbor János és hozzátette, nem tudja, miért kerül kórházba zenésztársa. "Nem mondta és tiszteljük egymást annyira, hogy nem fogok faggatózni. Annyit kérdeztem csak tőle, hogy van-e okunk aggódni érte. Megnyugtatott, hogy nincs. A hét második felében Németországba utazunk koncertezni, reméljük oda már Laci is velünk tarthat".

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy fájdalmakkal küzd Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20170510-nagy-fajdalmakkal-kuzd-torocsik-mari-szineszno.htmlMég márciusban szállították Velemi otthonából a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban a 81 éves színésznőt. Dr. Life--Újabb agyvérzést kapott Lerch Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20170505--ujabb-agyverzest-kapott-lerch-istvan-a-v-motorock-zenekar-billentyuse.htmlJanuár elején mentő szállította kórházba a zenészt, agyvérzést kapott. Lerch István már jobban volt, amikor tavasszal újabb vérömleny keletkezett az agyában, így mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Dr. Life--Val Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20170501-val-kilmer-elismerte-hogy-rakbetegsegbol-labadozik.htmlVal Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik. Dr. Life--Kórházból posztolt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazbol-posztolt-kiszel-tunde-naptardiva.htmlA naptárdíva azt is elárulta, mit keres ott. Dr. Life--Törőcsik Mari mellett ott van a kórházban a lánya ishttp://www.life.hu/drlife/20170426-torocsik-mari-mellett-ott-van-a-korhazban-a-lanya-terez-is.htmlA szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban ápolják Törőcsik Marit. A legyengült színésznő mellől szinte el sem mozdul lánya, Maár Teréz. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu17 kilós a nyolc hónapos kislány, Chahat Kumarhttp://www.life.hu/drlife/20170414-17-kilos-a-nyolc-honapos-kislany.htmlNem tudni egyelőre, mi okozza a 17 kilós Chahat Kumar hatalmas étvágyát. A kislány normál súllyal született, most nyolc hónapos, akkora, mint egy átlagos négyéves és rengeteget eszik. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.