A gyógyulás útjára lépett Gidófalvy Attila

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Gidófalvy Attila zenész gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre egy igazi örömhír: Gidófalvy Attila egyre jobban van, és úgy tűnik, lassan visszakaphatja a jól megszokott életét. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, magas vérnyomással és cukorbetegséggel küzd Gidófalvy Attila, a Karthago együttes billentyűse. Nemrég pedig gerincdaganat miatt kellett megműteni. Őssejtoperáción esett át, ugyanis komoly fájdalmakkal küzdött, időnként már lehajolni sem tudott.

A szakemberek szerint a műtét jól sikerült, és szinte már a régi jól megszokott külsejével jelent meg egy sajtótájékoztatón. Attól eltekintve, hogy az 1976 óta növesztett legendás bajszát sajnos februárban le kellett vágatni, de szerencsére a bajusz visszanő.

Gidófalvy Attila állapota szerencsére bizakodásra ad okot Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Jól vagyok, minden rendben van, de azért várjuk meg a kontrollvizsgálatot. Jövő héten telik le a száz nap, akkor kell visszamennem, és minden kiderül" - mesélte vidáman Attila, aki láthatóan sokkal jobban van, és nagyon élvezi, hogy végre kiszabadult a kórház fogságából. A bajsza kapcsán pedig nevetve ennyit mondott:

"Majd az augusztusi Várkert bazáros bulira már megnő" - írta meg a Blikk.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

Rékasi Károly sokáig nem épült fel a motorbalesete után, nagyon aggódtak érte a rajongói, és okkal. A nehezen gyógyuló lába miatt dolgozni sem tudott, sokáig kellett hiányolni őt a színpadról és a tévéből is. Anyagi gondokkal is küzdöttek, de úgy tűnik, hogy nemsokára rendeződik a helyzete. Olvass tovább itt...

Agyhártya-gyulladásban szenvedett egy kislány: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170515-virusos-agyhartya-gyulladasban-szenved-egy-kisgyerek.htmlÉdesanyja tette közzé a fotóit annak a 3 éves kislánynak, aki meningococcus okozta agyhártya-gyulladásban szenved. Dr. LifeOrigoFia halála után menekült az evésbe - Így néz ki a 300 kilós nő: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170512-igy-nez-ki-meztelenul-a-haromszaz-kilos-no.htmlElképesztő fotókat hoztak nyilvánosságra arról a 300 kilós nőről, aki gyermeke elvesztése után menekült az evésbe. Dr. Life--Kés alá feküdt Donna D'Errico, a Baywatch sztárja - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170511-donna-derrico-plasztikai-muteteket-csinaltatott.htmlHihetetlen fotók kerültek napvilágra a Baywatch című nagy sikerű sorozat egykori sztárjáról, Donna D'Erricóról. A szexi szőkeség többszörösen is kés alá feküdt. Dr. LifeOrigoEgy anorexiás lány vallomása - sokkoló fotókhttp://www.life.hu/drlife/20170503-egy-anorexias-dan-lany-signe-vallomasa-sokkolo-fotokkal.htmlA dán Signe 36 éves, és már 16 éve küzd az anorexiával. Úgy döntött, ennyi évnyi szenvedés után végre felveszi a harcot a betegségével szemben és minden erejével a gyógyulásra összpontosít. Dr. LifeOrigoVégtagok nélkül született egy kisbaba - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170419-karok-es-labak-nelkul-szuletett-egy-baba.htmlElképesztő orvosi eset látott napvilágot nemrég: egy kisbaba végtagok nélkül érkezett a világra. Szívszorító látvány! Dr. Life--Ijesztően fest Rodrigo Alves, a Ken baba - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170412-rodrigo-alves-ijesztoen-nez-ki.htmlA Ken babaként emlegetett férfi azért lett híres, mert mindenáron hasonlítani akart az ikonikus Barbie figura párjára. Azonban annyira túllőtt a célon, hogy ma már egy rémséges plasztiktest lett belőle. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.