Nicky Hayden motorversenyző autóval ütközött: életveszélyes állapotban van

Forrás: AFP/Michal Cizek -
életveszély Nicky Hayden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül súlyos balesetet szenvedett Nicky Hayden világbajnok motoros. Olaszországban biciklivel egy autónak csalódott: életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Nicky Hayden - a 2006-os MotoGP-bajnok - életveszélyes állapotban kórházba került. A sportoló barátaival biciklizett Olaszországban, Rimini közelében, amikor balesetet szenvedett: egy autóval ütközött.

Nicky Hayden biciklijével egy autónak ütközött Forrás: AFP/Michal Cizek

A motorversenyző az autó motorháztetejének csapódott, onnan pedig a szélvédőnek. A mentők súlyos mellkasi- és fejsérülésekkel szállították egy közeli kórházba. A Honda a Twitteren követít a versenyző állapotáról, egyelőre nincs friss információ, ám azt megerősítették, hogy baleset történt.

Az orvosi csapatok keményen dolgoznak, mi pedig azonnal jelentkezünk majd, ha friss hírek érkeznek.

Independent

Személyre szabott kezelésekkel a daganatok ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170511-szemelyre-szabott-kezelesi-lehetosegek-a-daganatos-megbetegedeseket-illetoen.htmlA személyre szabott kezelési módszerek a leghatékonyabbak és a legnagyobb újdonságnak számítanak világszerte a rákkutatásban. De mit is jelent ez pontosan? Dr. Life--Olivia Newton-John komoly betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170517-olivia-newton-john-komoly-betegseggel-kuzd.htmlSzomorú hírt közölt Olivia Newton-John a rajongóival: egy darabig nem találkozhatnak vele. Hatalmas fájdalmai vannak ugyanis, ezért le kellett mondania a fellépéseket.Dr. Life--Agyvérzése után rehabilitációs központban lábadozik Loretta Lynn countryénekeshttp://www.life.hu/drlife/20170517-loretta-lynn-countryenekes-agyverzese-utan-rehabilitacios-kozpontban-labadozik.htmlLoretta Lynn countrylegenda egy rehabilitációs központban lábadozik azután, hogy a hónap elején agyvérzést kapott - közölte az énekes-dalszerző képviselője hétfőn. Dr. Life--Kiderült: Rákos a legendás magyar zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170517-rakos-a-legendas-magyar-zenesz-benko-laszlo.htmlMúlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoFórizs Olivér arca egy herpesz miatt bénult le http://www.life.hu/drlife/20170516-lebenult-forizs-oliver-arca-egy-herpesz-miatt.htmlElképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.