Törőcsik Mari még kórházban van, sem állni, sem menni nem tud egyedül

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyenge Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari már 5 hete van kórházban, de egyelőre nem javul az állapota. Egyedül sem állni, sem menni nem tud, és étvágya sincs, de azért nem panaszkodik.

Törőcsik Mari velemi otthonában lett rosszul, onnan szállították a szombathelyi kórházba. Ennek már 5 hete, de a színművészt azóta is ott ápolják. Nem túl biztató az állapota, de rengeteg szeretetet kap, és ő hisz az érzelmek gyógyító erejében. Alig várja, hogy színpadra álljon, de a nyarat biztosan pihenéssel fogja tölteni.

Törőcsik Mari állni sem tud egyedül Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egyedül sem állni, sem menni nem tudok, ha valaki két oldalról nem tart meg, eldőlök, mint egy zsák" – mondta Törőcsik Mari, akinek jólesnek a telefonhívások. "A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam. Visszajöttem az életbe, mi ez most ahhoz képest. A nyarat majd végigpihenem, aztán szeptembertől irány a színpad" – árulta el a Story Magazinnak a nemzet színésze. Őszintén beszélt arról is, hogy most nincs jól.

Egyáltalán nem vagyok jól. Sétálni, menni egyedül nem tudok, nincs étvágyam, de az sem jó, hogy nem eszem,

Nicky Hayden motorversenyző autóval ütközött: életveszélyes állapotban vanhttp://www.life.hu/drlife/20170518-nicky-hayden-motorversenyzo-eletveszelyes-allapotban-van.htmlRendkívül súlyos balesetet szenvedett Nicky Hayden világbajnok motoros. Olaszországban biciklivel egy autónak csalódott: életveszélyes állapotban szállították kórházba.Dr. Life--Személyre szabott kezelésekkel a daganatok ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170511-szemelyre-szabott-kezelesi-lehetosegek-a-daganatos-megbetegedeseket-illetoen.htmlA személyre szabott kezelési módszerek a leghatékonyabbak és a legnagyobb újdonságnak számítanak világszerte a rákkutatásban. De mit is jelent ez pontosan? Dr. Life--Olivia Newton-John komoly betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170517-olivia-newton-john-komoly-betegseggel-kuzd.htmlSzomorú hírt közölt Olivia Newton-John a rajongóival: egy darabig nem találkozhatnak vele. Hatalmas fájdalmai vannak ugyanis, ezért le kellett mondania a fellépéseket.Dr. Life--Agyvérzése után rehabilitációs központban lábadozik Loretta Lynn countryénekeshttp://www.life.hu/drlife/20170517-loretta-lynn-countryenekes-agyverzese-utan-rehabilitacios-kozpontban-labadozik.htmlLoretta Lynn countrylegenda egy rehabilitációs központban lábadozik azután, hogy a hónap elején agyvérzést kapott - közölte az énekes-dalszerző képviselője hétfőn. Dr. Life--Kiderült: Rákos a legendás magyar zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170517-rakos-a-legendas-magyar-zenesz-benko-laszlo.htmlMúlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoA csendes gyilkos – a vastagbélrákhttp://www.life.hu/drlife/20170511-a-vastagbelrakrol.htmlA vastagbélráknak nincsenek teljesen egyértelmű tünetei, éppen ezért a legnehezebben diagnosztizálható daganatos megbetegedések közé tartozik. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.