Vándor Éva: Tehetetlen voltam a betegséggel szemben

betegség Vándor Éva Augusztus Oklahomában
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszonyú betegséggel találkozott Vándor Éva.

A Jászai Mari-díjas színésznő évekkel ezelőtt már önmaga is megtapasztalta családjában azt a szörnyű fájdalmat, amely az általa megformált női karaktert sújtja. A pár éve igazi Broadway-sikernek számító Augusztus Oklahomában c. fekete komédia főhőse, Vilolet ugyanis egy éles eszű, kegyetlen családanya, aki betegségében mégis esendő, gyógyszerfüggőségével lényegében a család szeretetéért könyörög.

Solennemed sajtótájékoztató, arcplasztika, Vándor Éva, Dolgozik az anyag Vándor Éva arcában Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A saját szememmel láttam, ahogy egy családtagomon elhatalmasodott a betegség. Bármit megtettem volna, hogy ne így történjen és ne így érjen véget. Mégis tehetetlenül kellett végigéznem a rákos betegséggel járó testi és mentális kínokat, a szörnyű fájdalmat. A legnehezebb az egészben, hogy ez egy soha nem múló, örökké tartó fájdalom marad" - emlékezett szerette elvesztésére Vándor Éva.

Társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet a mesebeli hercegnőkhttp://www.life.hu/kult/20170508-shannon-dermody-fotos-kepein-tarsadalmi-problemakra-hivjak-fel-a-figyelmet-a-mesebeli-hercegnok.htmlShannon Dermody fotográfus, a philadelpiai Antonelli intézet hallgatója meghökkentő fotósorozatot készített a mesék világa és a valóság szoros összefüggéseiről. KultOrigoA legsúlyosabb válások a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170502-hazastarsi-iszony-a-legsulyosabb-valasok-a-filmvasznon.htmlEgy házasságnak véget vetni sosem egyszerű dolog, és ezt filmen feldolgozni nem könnyű feladat — mégis nagyon sokféle emlékezetes megoldás született a mozivásznon a drámaitól a viccesen át a kegyetlenig. A frissen mozikba került Rég nem szerelem kapcsán a legemlékezetesebb filmes válásokat gyűjtöttük össze. Kult--Mi az, ami ha eltűnne a föld színéről, a leginkább hiányozna neked?http://www.life.hu/kult/20170502-ha-eltunne-a-fold-szinerol-a-leginkabb-hianyozna.htmlMi az, ami ha eltűnne a föld színéről, a leginkább hiányozna neked? KultThinkstockEzek a legszebb magyar szerelmes filmekhttp://www.life.hu/kult/20170403-legszebb-magyar-szerelmesfilmek.htmlEnyedi Ildikó Arany Medve-díjjal kitüntetett különleges szerelmes filmje, a Testről és lélekről jelenleg is fut a hazai mozikban - és kiváló apropót szolgáltatott számunkra ahhoz, hogy listára gyűjtsük a neves elődeit, azaz a legfontosabbnak tartott és kedvenc hazai romantikus mozijainkat. KultOrigoKedvenc papjaink a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170403-kedvenc-papjaink-a-filmekben.htmlMár látható a mozikban Martin Scorsese nagyszabású új rendezése, a Némaság, amely Japánban tevékenykedő 17. századi hittérítőkről mesél – és amelynek kapcsán most listára gyűjtöttük a kedvenc filmhős egyházi személyeinket, papjainkat és szerzeteseinket. KultThinkstockWarren Beatty 80 éveshttp://www.life.hu/kult/20170330-warren-beatty-nyolvcan-eves.htmlLegutóbb ugyan az Oscar-gála kínos bakija miatt került reflektorfénybe, de Warren Beattyre nem jellemzők a hibák, sem a karrierjében, sem a magánéletében. Hollywood legendás nőcsábászát és korszakos alkotóját jubileumi születésnapján a legemlékezetesebb filmjeiből válogatott összeállítással ünnepeljük. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.