Peller Mariann pajzsmirigy-daganatban szenvedett

Forrás: Peller Mariann -
betegség Peller Mariann daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető saját magát tette beteggé a gondolataival, erről mesélt. Azóta nagyon figyel arra, hogy mikor mit kíván magának. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Peller Mariann szerint a spiritualitás fontos része az életnek. A sztár úgy gondolja, akkor nyúl hozzá az ember, ha kívülről nézve minden jónak tűnik,

de az illető mégis boldogtalan.

Rubint Rékával is beszélgettek a lélekbúvárkodásról, a fitnesslady pedig őszintén elmesélte a saját tapasztalatait.

Viszont arra is érdemes figyelni, hogy a alternatív gyógymódokkal ártani is tudunk magunknak, ha nem megfelelően irányítjuk a gondolatainkat. Mariann például így tette magát beteggé tinédzser korában:

Peller Mariann gyerekkori betegségéről mesélt Forrás: Peller Mariann

"Egy időben, tizenéves koromban sokat imádkoztam úgy, hogy inkább nekem legyen bármilyen komolyabb megbetegedésem, de a szüleim, családom és azok az emberek, akik fontosak nekem, maradjanak egészségesek. Aztán 16 éves koromban kiderült, hogy pajzsmirigydaganatom lett. Szerencsére nem rosszindulatú, hanem jóindulatú, de ott tanultam meg azt az alaptételt, hogy ne kívánjunk ilyet magunknak" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.