Közös fotón Sebestyén Balázsék és Magosi Viktória kisfia

betegség Magosi Viktória leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország kíséri figyelemmel Magosi Viktória harcát a leukémiával, és most újabb örömteli pillanatról számolt be a közösségi oldalán. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Magosi Viktória hosszú ideje küzd leukémiás betegségével, de a fiatal szépség minden erejét bevetve harcol a kór ellen. Már a negyedik kemoterápiás kezelésen is túl van, és úgy tűnik, a szervezete szerencsére jól reagál az orvosságra.

A betegség eleinte egy jelentéktelen lábfájdalommal kezdődött, amivel sokáig nem törődött, később azonban kiderült, hogy nagy a baj. A diagnózist követően azonnal megkezdték a kezelést, ami rengeteg kellemetlenséggel jár.

Sebestyén Balázsék lepték meg Magosi Viktória kisfiát, Milánt Forrás: Facebook

"A kezelések után egy hónapig mindig kórházban fekszem, egyedül egy szobában. Az immunrendszerem legyengülése miatt steril körülményekre van szükségem. De nem ez a legnehezebb, hanem hogy ilyenkor nem láthatom a páromat és a kisfiamat, Milánt. Még jó, hogy telefonon tarthatjuk a kapcsolatot" – mondta korábban Viktória.

A csinos modell azonban igyekszik megőrizni az életvidámságát, a közösségi oldalán számtalan szép és örömteli pillanatot oszt meg a rajongóival. Legutóbb a Reggeli Show sztárjai lepték meg Viktória kisfiát, Milánt, aki nagyon boldog volt, hogy az ismert műsorvezetőkkel fotózkodhatott.

Ezért élt komoly fájdalmakkal Freddie Mercuryhttp://www.life.hu/drlife/20170523-freddie-mercury-laba-nagyon-beteg-volt.htmlÚjabb eddig titkolt részlet derült ki Freddie Mercury egészségi állapotával kapcsolatban. Dr. Life--Toby Ott profi videojátékos lett annak ellenére, hogy nincs szemgolyója - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20170523-toby-ott-profi-videojatekos-lett-pedig-nincs-szemgolyoja.htmlA vak férfi imádja a videojátékokat, és 5 éves kora óta játszik. Ebben az sem akadályozta meg, hogy szemgolyók nélkül született. Dr. LifeOrigoKétujjas kesztyűvé forrtak össze a férfi ujjaihttp://www.life.hu/drlife/20170522-durva-baleset-miatt-forrtak-ossze-a-ferfi-ujjai.htmlHihetetlen dolog történt egy brazil férfival: bele kellett operálni a kézfejét a gyomrába. Dr. LifeThinkstock5 kilós ciszta miatt nézett ki terhesnek egy nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170522-orias-ciszta-miatt-nezett-ki-terhesnek-egy-no.htmlKeahnee Tioke 2 évig élt komoly fájdalmakkal, miután egy golflabda méretű cisztát távolítottak el a testéből. Akkor még nem gondolta, hogy a betegség java még hátra van... Dr. LifeOrigoVándor Éva: Tehetetlen voltam a betegséggel szembenhttp://www.life.hu/drlife/20170518-vandor-eva-tehetetlen-voltam-a-betegseggel-szemben.htmlIszonyú betegséggel találkozott Vándor Éva. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huKi kellett operálni a fiatal lány térdét http://www.life.hu/drlife/20170522-kioperaltak-az-egykori-szepseg-terdet.htmlElképesztő daganatos betegségben szenved a fiatal lány: ki kellett operálni a lába egy jelentős részét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.