Dr. Novák Hunor Antal Vali Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatos viták zajlanak a méregtelenítéssel kapcsolatban: szakemberek pro és kontra próbálják meggyőzni egymást, azzal kapcsolatban, hogy szükségünk van-e erre az eljárásra vagy sem.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a méregtelenítés hatalmas népszerűségnek örvend, főleg a tavaszi-nyári időszakban, amikor mindenki igyekszik formába hozni magát a közeledő strandszezonra. Zacher Gábor toxikológus állítása szerint azonban az ember szervezetének nincs erre szüksége:

"Olyan, hogy méregtelenítés, nem létezik. Ez egy igen rossz szó, rosszul használva" - mondta Gábor.

Zacher Gábor: ,,Olyan, hogy méregtelenítés, nem létezik. Ez egy igen rossz szó, rosszul használva" Fotó: Polyak Attila/Origo

Az ő szavait erősítette meg Novák Hunor is, aki szintén feleslegesnek tartja a méregtelenítő eljárásokat:

"Az egész méregtelenítés témakör egy óriási blöff, egy alternatív valóság, amit az emberek, illetve az ezzel foglalkozó cégek találtak ki"

Zacher Gábor szavait erősítette meg Novák Hunor is Forrás: Dr. Novák Hunor

A TV2 reggeli műsora vendégül látta Gábort, ahol hosszabban kifejtette, hogy miért tartja egészségtelennek, veszélyesnek a méregtelenítő eljárásokat. Ezt követően pedig Antal Vali böjtszakértő adott interjút a reggeli műsornak, és arról mesélt, hogy miért van mégis szükség a tisztítókúrákra.

Az interjúkat Novák Hunor is feldolgozta, majd véleményt formált a témában: elmondása szerint Antal Vali hülyét csinált magából, mert azt sem tudja hogyan alakul ki az ember széklete.

Novák Hunor szerint Antal Vali hülyét csinált magából Forrás: Youtube

Antal Vali ugyanis állítja, hogy 5 napnyi léböjtkúra után az embernek már nem kellene, hogy széklete legyen, mégis van. Ennek oka pedig az, hogy a lerakódott méreganyagok távoznak ilyenkor széklet formájában.

"Antal Vali a jelek szerint nem tudja, de csak részben áll a bevitt táplálékból a székletünk. A széklet jó részét ugyanis az elhalt, leváló bélhámsejtek, baktériumok, bélnedvek (enzimek, fehérjék) adják. Tehát ha nem eszünk semmit, akkor is lesz székletünk. És akkor is lesz koplalás mellett székletünk, ha nem megyünk el Antal Vali lébőjttáborára" - írta Novák Hunor az oldalán.

Celebek, akik nem tudták titkolni, hogy éget és viszkethttp://www.life.hu/drlife/20170523-eget-es-viszket-nemi-betegseggel-sujtott-celebek.htmlFáj, éget, hólyagosodik. Még olvasni is szörnyű róla, pedig a nemi szervi herpesz az egyik leggyakoribb fertőzés a szexuális úton terjedő betegségek közül. Vannak sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy hordozzák, mások mélyen hallgatnak, ha előkerül a téma. Dr. LifeOrigoVáratlanul kórházba került Orbán Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20170525-orban-jozsef-a-100-folk-celsiusbol-korhazba-kerult.htmlA zenész nagyon megijedt, amikor megtudta, újra baj lehet a szívével Dr. LifeOrigoBenkő László a kórházi ágyán nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170525-benko-laszlo-a-korhazi-agyan-nyilatkozott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kórházba került Benkő László, az Omega zenésze. Az együttes billentyűse alig egy héttel ezelőtt nyilatkozta, hogy rákos, most pedig azt is elárulta, miben változott meg az élete a diagnózis óta. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoEzért érdemes szex után elsőként mosdóba menni (18+)http://www.life.hu/drlife/20170524-igy-keruld-el-a-hugyholyag-fertozeseket.htmlEgy romantikus pillanat során senki sem gondol a húgyhólyagára, illetve az ezzel kapcsolatos fertőzésekre sem, pedig lehet jobban tennénk. Dr. LifeOrigoFehér péniszt kapott a férfiasságát 17 éve elvesztő afroamerikai férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20170524-feher-peniszt-kapott-az-afroamerikai-ferfi.html17 éve vesztette el péniszét az afroamerikai férfi egy rutin körülmetélés miatt. Orvosai rajta végezték el a második sikeres pénisz-transzplantciójukat. A műtét sikeres volt, egyetlen apró szépséghibával: a színes bőrű férfi fehér donortól kapott új férfiasságot. Dr. LifeThinkstockKirály Viktor lába a bokaficam után már soha nem lesz a régihttp://www.life.hu/drlife/20170524-kiraly-viktor-nem-fog-felepulni-teljesen.htmlKirály Viktor a kosárlabdapályán szerzett borzalmas sérülést, a bokája ugyan nem tört el, de így is nagy fájdalmai voltak. Az orvosa ráadásul nem szolgált jó hírrel a zenésznek: sosem lesz a lába a régi. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.