Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy biztonságérzetet ad Csisztu Zsuzsának, hogy férje, Dr. Ketskés Norbert orvos. A családfő ugyanis azonnal segíteni tud, ha a gyerekeknek, vagy a feleségének egészségügyi ellátásra van szüksége.

"Szerencsére nagyon ritkán vagyunk betegek! Odafigyelünk az egészségünkre, nem kapkodunk be gyógyszereket minden enyhe megfázásra, nagyon jó az immunrendszerünk, és a természetes immunerősítőkben hiszünk inkább" - nyilatkozta a népszerű műsorvezető, majd hozzátette, előfordult már, hogy gyors beavatkozásra volt szüksége, ugyanis csak úgy tudott kamera elé állni.

Csisztu Zsuzsa és férje, Norbert Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Januárban annyira megbetegedtem, hogy a lázam csökkentésére infúziót kötött be nekem a férjem, csak így tudtam leforgatni a Csisztu24 című műsorom adását. De legtöbbször az elméleti tudására támaszkodunk, a megelőzésre összpontosítunk" - árulta el a Ripostnak a boldog édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.