Mi fán terem az aorta aneurysma - Mennyit tanultál a kórházas sorozatokból?

betegség sorozat Dr. House egészség kórház kvíz Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már annyi Grace klinika és Dr. House epizódot láttál, hogy jobb, vagy mint Meredith Grey? Menne egy vakbélműtét, és álmodból felébresztve is tudod, hogy mi az a Glaskow-skála? 10 kérdés 10 válasz, csak neked, ha azt hiszed, hogy mindent megtanultál a kórházas sorozatokból. 

Gyermeke született A Grace klinika sztárjánakhttp://www.origo.hu/teve/20170412-gyermeke-szuletett-a-grace-klinika-a-kaliforgia-es-a-true-blood-sztarjanak-camilla-luddingtonnak.htmlBarátja verhette össze a Grace Klinika színésznőjét?http://www.life.hu/drlife/20160908-baratja-verhette-ossze-a-grace-klinika-szinesznojet-melissa-georgeot.htmlEzt nézze, ha hiányzik A Grace klinika!http://www.origo.hu/teve/20160720-a-grace-klinika-dokik-luxusdoki-hivjak-a-babat-emily-doktorno-doc-martin.htmlItthon is indul Hugh Laurie, az egykori Doktor House új sorozatahttp://www.origo.hu/teve/20170308-itthon-is-indul-hugh-laurie-az-egykori-doktor-house-uj-sorozata-2017.htmlBizarr fazonnal kavar a Doktor House szépségehttp://www.origo.hu/teve/20160610-rajzfilmfiguraval-kavart-a-doktor-house-szepsege-olivia-wilde-a-son-of-zornban.htmlAz egykori Dr. House visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/kult/20160222-hugh-laurie-uj-sorozatban-szerepel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.