Tahi Tóth László nyáron már forgatni fog

Fotó: Mudra László - Origo -
színész Tahi Tóth László gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László egészségügyi állapota szépen alakul, nyáron már filmet is forgat. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Tahi Tóth László egy előadás közben lett rosszul év elején, és a darabot követően mentővel került kórházba. Kiderült, hogy a 73 éves színésznek agyvérzése volt, ami egyáltalán nem játék, ezért hamar meg is műtötték.

Tahi Tóth László hamarosan újból színapdra áll Fotó: Mudra László - Origo

A lábadozása ezt követően jól haladt, és a felesége szerint jól viselte a kórházi létet, mert a humorát szerencsére megőrizte. Valószínűleg annak is köszönhető a hatékony rehabilitáció, hogy idő közben Kossuth-díjat is nyert, amit sajnos nem tudott személyesen átvenni. Most azonban László azt mondta, hogy hamarosan visszatér:

"Három hónapot töltöttem ott. Gondos, hozzáértő orvosok ápoltak, kezeltek, műtöttek. Egy hónapja már itthon rehabilitálódom. Már több szerepre felkértek, de még szeretnék erősödni. Nyáron filmezek, és ha így megy tovább a jövő szezonban színpadra állok" - írta meg az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.