Íme, a legszínesebb vörös szőnyeges felvonulás a LifeBallon- Videó!

Forrás: Videa -
LifeBall vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeBall a világ egyik legnagyobb HIV/AIDS betegeknek szervezett jótékonysági rendezvénye, ahol évről évre rengeteg sztár teszi tiszteletét. Ez a felvonulás az egyik legszínesebb, az összes vörös szőnyeges esemény közül.

Minden évben megrendezésre kerül a LifeBall, 1993 óta csak tavaly maradt ki a rendezvény. Ez a világ legnagyobb HIV/AIDS betegek számára létrehozott eseménye, rengeteg szupersztár lépett már itt színpadra. Többek között Sir Elton John, Sharon Stone, Whoopi Goldberg, Janet Jackson, Liza Minelli, Katy Perry vagy éppen Jean Paul Gaultier is tiszteletét tette már az eseményen. Az idei év beszédét Naomi Cambell mondta el, amit Sir Elton Jonh írt.

Íme, a legszínesebb vörös szőnyeges felvonulás Forrás: Videa

Ennél színesebb vörös szőnyeges felvonulás pedig biztosan nincs. A szexis eseményre Magyarországról csak a Life.hu riportere, Domszky László jutott be, így exkluzív bepillantást nyerhetünk a vörös szőnyegre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.