Csoda, hogy túlélte! Lenyelte a kisfiú a Fidget Spinnert

Forrás: Facebook/Johely Morelos -
Fidget Spinner Dr. Life fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az anyuka egy rémisztő sztorit osztott meg a többi szülővel. Kisfia a szájába vett egy játékot, majdnem belehalt.

Kezdjük az elején, mi is az a Fidget Spinner? Ez egy ezerforintos játék, amit bármelyik boltban megvehet a gyerek. Tulajdonképpen egy háromágú műanyagdarab csapágyas görgőkkel. Az ember a két ujja közé fogja, megpörgeti, aztán lehet vele trükközni. Egy ötéves kisfiúnak is ez volt a kedvenc játéka, sokáig könyörgött édesanyjának, míg végül kapott néhányat.

"Mikor megvettük a kütyüt, megmutattam neki néhány képet egy lányról, aki kórházba került, miután a szájába vette a játékot. Sokszor a lelkére kötöttem a fiamnak, hogy ne tegye ugyanezt, de azt hiszem, nem figyelt rám" - mesélte a 23 éves anya, aki épp a heti bevásárlást végezte két gyermekével, amikor a fia fuldokolni kezdett. Kiderült, hogy Cayden a szájában a játékkal rohangált a sorok között, majd lenyelte a műanyag darabot. A mentők azonnal a legközelebbi kórházba szállították a fiút, de ott nem sikerült kivenni a játékot. Így az ötéves gyereket végül Portlandben operálták meg, csak így tudták eltávolítani belőle a kütyüt.

Csak operáció segítségével tudták eltávolítani a kisfiú szervezetéből a Fidget Spinnert Forrás: Facebook/Johely Morelos

Az operáció 2 órán át tartott, és három napig tartották bent a kórházban a gyereket. Most néhány szülő alakított egy csoportot, hogy legalább a csomagoláson tüntessék fel, hogy a játék néhány eleme akkora, amit könnyedén lenyelhet a gyerek.

Forrás: Facebook/Johely Morelos

Megnéztük az itthoni webshopokban megrendelhető Fidget Spinnereket. Ezeknek a csomagolásán kifejezetten jelölik, hogy 14 év alatti gyerek számára nem ajánlott, így nem ajánlott fiatalabbaknak venni.

Eddig több jelentés is érkezett a Fidget Spinner okozta sérülésekről. Egy hároméves kislány ujját becsípte a játék, egy tízéves kislány pedig szintén majdnem megfulladt tőle. A szülők egyik esetben sem állították, hogy ne lennének ők is hibásak.

Nemsokára elkészül a Fidget Spinner pornós változata?http://www.life.hu/news/20170530-a-fidget-spinner-pornos-valtozatara-vagynak-a-fiatalok.htmlMobiltelefon miatt fulladt a vécébe egy családhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20170613-egy-kazah-csalad-fulladt-az-emesztogodorbe-egy-telefon-miatt.htmlMegfulladtak a szatyrokban a kidobott kölyökkutyákhttp://www.origo.hu/itthon/20170610-szatyorba-dobta-ki-a-kiskutyakat.htmlNem tudta megmenteni barátja Patrikot, belefulladt a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170607-a-balatonba-fulladt-patricok-nem-tudta-megmenteni-a-baratja.htmlBelefulladt egy 19 éves fiú a Balatonbahttp://www.origo.hu/itthon/20170605-a-fiut-elnyelte-a-balaton.htmlMajdnem megfulladt egy kislány a medencében, mert a szűrő elkapta a hajáthttp://www.origo.hu/nagyvilag/20170601-majdnem-megfulladt-egy-hateves-kislany-a-medenceben-mert-a-szuro-elkapta-a-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.