Dőlt a vér: Baleset szenvedett Emilió kedvese, Tina

Forrás: TV2 -
baleset Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A teraszunkon pakoltam, amikor magam sem tudom, hogy hogyan, talán egy rossz lépés következtében, elestem. Arra eszméltem, hogy a földön vagyok a terasz mellett. Rögtön éreztem, hogy baj van" - kezdi történetét Jelinek Tina.

A zenész feleségének hatalmas szerencséje volt, hogy a férje otthon volt a baleset idején, mert egyedül fel sem tudott volna állni a földről. "Rögtön éreztem, hogy baj van, mert láttam, hogy szétnyílt a lábam, és ömlik belőle a vér. Szerencsére nem tört el a lábam, de nagy volt a seb, sokáig tisztították, majd több mint hat öltéssel varrták össze" - idézi a Blikk Tinát, aki nagyon megijedt.

Bangó Margit unokája, Tina és férje, Emilio Forrás: TV2

"Épp zuhanyozni készültem, amikor hallottam, hogy Tina elesett, és rohantam ki hozzá. Láttam, hogy nagy a baj, mert a nemrég befejezett építkezésből el nem szállított törmelékre esett, és valami nagyon csúnyán felvágta a lábát. Azonnal mentőt hívtam, és próbáltam elállítani a vérzést. Mire ellátták a sebét, már lekéstem a koncertemet" - árulta el Emilio.

Tina és Emilio először mutatta meg új otthonát

"Új ház, új élet" - mondta Emilio Tokár Tominak, miután Tinával körbevezették a műsorvezetőt új otthonukban. Kiderült, mindkettőjük álma valóra vált a lakberendezés során. Az énekes elárulta, hogy a színeket és a stílust illetően nagy egyetértés volt közte és felesége között. Tina tudja, hogy egy építkezésen házasságok és kapcsolatok csúszhatnak el, de náluk erről szó sem volt.


Ha kíváncsi vagy a sztárpár luxusotthonára, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.