Gennyes pattanások robbantak ki a férfi orrából: Videó!

genny videó gusztustalan pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került nemrég napvilágra: egy mozdulattal nyomott ki többtucat gennyes pattanást egy férfi az orrából. 

Ettől a videótól bizonyára mindenkinek felfordul a gyomra, a fiatal férfi ugyanis egyetlen momentumot sem rejtett véka alá. A felvételen jól látszik, ahogy két ujjával összeszorítja az orrát borító bőrt, melyből egycsapásra többtucat gennyel teli pattanás és mitesszer robbant ki.

Ezt követően pedig mindenkinek megmutatta az orrából kilógó temérdek gennyet, ami már sokak tűréshatárát túllépi.

Bizonyára nem sűrűn jár kozmetikushoz, pedig lehet, hogy nem ártana. A videót készítő barátja is meghökkent az események láttán, zavartan felröhögött és őrültnek nevezte a fiút - írta meg a DailyStar.

30 éves pattanást nyomtak ki egy férfi hátából – Elképesztő videó

A férfi 30 évig élt együtt az óriási pattanással a hátán. Most azonban rávette magát az eltávolíttatására, nem semmi, mit szedtek ki belőle: Videó!

Tahi Tóth László pártolná az eutanáziáthttp://www.life.hu/drlife/20170616-partolna-az-eutanaziat-tahi-toth-laszlo.htmlTahi Tóth László komoly betegségen van túl, és már újra egészséges, de ő mégis pártolja az eutanáziát. Ha gyógyíthatatlan beteg lenne, ő nem akarna családja terhére lenni. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKerekesszékbe került Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/drlife/20170616-meszaros-arpad-zsolt-kerekesszekbe-kerult.htmlBalesetet szenvedett Mészáros Árpád Zsolt, ahogyan korábban Homonnay Zsolt is. Mindketten kerekesszékbe kerültek. Dr. LifeRTLKLUBBrutális tények: ezt teszik a magyar szülők az elhízott gyermekeikkelhttp://www.life.hu/drlife/20170602-gyerek-elhizas.htmlHogy lesz egy hat hónapos kisbaba túlsúlyos? Mi a legrosszabb, amit a szülő elkövethet, amikor a kisiskolás korú gyermekére felszaladnak a pluszkilók? Miért nem beszélhetünk gyermekek esetében fogyókúráról, és milyen szörnyű betegségnek tesszük ki a saját gyerekünket, ha nem segítünk neki abban, hogy normális legyen a testsúlya? Tabudöntögető interjú következik! Dr. LifeAFPKirály Linda testvére, Ben megküzdött a rákkalhttp://www.life.hu/drlife/20170615-kiraly-linda-testvere-megkuzdott-a-rakkal.htmlKirály Linda családjával most minden rendben, de nem volt ez mindig így. Az énekesnő bevallotta, hogy öccse, Ben egykor komoly betegséggel küzdött: a rákkal! Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDőlt a vér: Baleset szenvedett Emilió kedvese, Tinahttp://www.life.hu/drlife/20170615-baleset-szenvedett-emilio-kedvese-tina.html"A teraszunkon pakoltam, amikor magam sem tudom, hogy hogyan, talán egy rossz lépés következtében, elestem. Arra eszméltem, hogy a földön vagyok a terasz mellett. Rögtön éreztem, hogy baj van" - kezdi történetét Jelinek Tina.Dr. LifeOrigoMedveczky Ilona csuklója sosem fog meggyógyulnihttp://www.life.hu/drlife/20170614-medveczky-ilona-csukloja-nem-fog-meggyogyulni.htmlMedveczky Ilonát tavaly érte baleset: elcsúszott a kertjében. Azóta folyamatosan jár rehabilitációra, de az orvos nem kecsegtette semmi jóval. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.