Herpeszek csúfítják Katie Holmes ajkait

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard -
herpesz száj ajak Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy bizony a sztároknak is van rejtegetnivalójuk, pedig mint kiderült, Katie Holmesnak is vannak problémái a megjelenésével. 

A szexi színésznő alapvetően jó genetikával lett megáldva, hiszen csinos, helyesarcú és tehetséges. De azt eddig nem tudtuk, hogy Katie rendszeresen érzi magát kellemetlenül az ajkai miatt.

Sajnos szinte folyamatosan

szájkörnyéki problémái vannak,

amik megkeresítik a hétköznapjait, hiszen rendszerint akkor történik vele hasonló, mikor kifejezetten jól szeretne kinézni. A 38 éves sztár hol ajakrepedezéssel, hol herpeszekkel, hol fogfájással küzd.

Katie Holmes retteg a fogorvosoktól Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard

Ezektől sokszor feldagad a szája, hólyagos lesz és elképesztően fáj. Az is kiderült, hogy az ajakgondok összefüggésben vannak a stresszeléssel, vagyis ha Katie-nek fogorvoshoz kell mennie, akkor valószínűleg hamarosan herpesze is lesz.

"Katie menetrendszerűen jár fogorvoshoz, és mindig előre tart a kezelés következményeitől. Tapasztalatból tudja ugyanis, hogy ha a fogfájás meg is szűnik, hamarosan újabb bosszantó dologgal nézhet szembe" - írta meg a Best.

Magyar lányra féltékeny Katie Holmes

A szexi fiatal lány Jamie Foxxal fotózkodott egy étteremben, a képek pedig fel is kerültek a lány közösségi oldalára. Azt azonban senki nem gondolta volna, hogy ez Katie Holmesnak szúrni fogja a szemét. Olvass tovább itt...

Mennyit tudsz a nemi betegségekről? - Teszthttp://www.life.hu/drlife/20170531-mindent-tudsz-a-nemi-betegsegekrol.htmlHogyan terjed a szifilisz? Melyik kórokozó terjed akár nedves törölközőn keresztül is? Hogyan mutathó ki a Gonorrhoea? Mindenre tudod a választ, vagy nem ártana fellapozni az anyutól kapott felvilágosító könyvet? Persze a Google a barátod, de ezekre a kérdésekre, nem árt ha fejből tudod a választ. Teszteld le, hogy mennyit tudsz a nemi betegségekről! Dr. LifeThinkstockMár az intenzíven van Jordán Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20170620-jordan-tamas-korhaz-sulyos.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, Jordán Tamásnak balesete volt a Pécsi Országos Színházi Találkozón. Elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe. A legendát az intenzíven kezelik... Dr. Life--Falusi Mariann drámai vallomásahttp://www.life.hu/drlife/20170620-falusi-mariann-beszel-lang-gyorgyi.htmlÉvek óta súlyos betegséggel küzd a Pa-dö-dö énekesnője Lang Györgyi, aki az életét jó ideje kerekesszékben éli. Falusi Mariann most mesélt az elmúlt időszakról. Dr. Life--Disznó harapta le a férfi nemi szervét: belehalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20170619-leharapta-egy-ferfi-nemi-szervet-egy-diszno.htmlSaját disznója ölte meg a gazdát Mexikóban. A férfi részegen provokálta az állatot, ami többször is megharapta. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni az életét. Dr. Life--Balesetet szenvedett Puskás Peti öccse, Danihttp://www.life.hu/drlife/20170618-puskas-peti-occse-dani-balesetet-szenvedett.htmlPuskás Peti, aki korábban a barátnőjével örökbe fogadott egy kisfiút, saját Instagram-oldalán tette közzé, hogy baleset érte a testvérét, Danit. Dr. Life--Lerch Istvánról lemondtak az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20170618-lerch-istvan-zeneszrol-lemondtak-az-orvosok.htmlMint ismeretes, január elején mentő szállította kórházba a V' MotoRock zenészét, mivel agyvérzést kapott. Májusban aztán arról számoltunk be, hogy Lerch István már jobban volt, amikor tavasszal újabb vérömleny keletkezett az agyában, így mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Most újabb fejlemények érkeztek az állapotáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.