Teszt: Mennyire ismered a melledet?

mell teszt cici kvíz kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen hatással van a mellünkre a koffein? Szoptathat az a kismama, akinek implantátum van a mellében? Töltsd ki a tesztünket, hogy kiderüljön, mennyit tudsz a testedről!
Daganatos betegséggel küzd Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170716-daganatos-betegseggel-kuzd-fabian-juli-enekesno.htmlNéhány éve, karrierje csúcspontján fordított hátat a nyilvánosságnak Fábián Juli. Az énekesnő elmondta, daganatois betegsége miatt vonult vissza. Hozzátette, barátai közül is volt, aki elfordult tőle, sőt, az akkori kedvese is cserben hagyta. Julinak most újra szembe kell néznie a betegséggel, ezt pedig a Facebookon tette közzé. Dr. Life--Nem csak szexuális úton terjed a HPVhttp://www.life.hu/drlife/20170716-nem-csak-szexualis-uton-terjed-a-hpv-virus.htmlMár 100 éve ismert a szexuális magatartás és a méhnyakrák közötti kapcsolat, de csak kevesen tudják, hogy a HPV elleni védőoltással nem csak ez a daganattípus, hanem számos más komoly betegség is megelőzhető - a vakcinát pedig nem csak nőknek, a férfiaknak is ajánlott beadni. Cikkünkben szakember mutatja be ezt a vírust, és szó esik arról is, hogy mi történik, ha várandósság alatt fertőz meg valakit a bárányhimlő. Dr. Life--Zacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült a fiatal magyar artista, Pintér Áron http://www.life.hu/drlife/20170624-sulyosan-megserult-a-fiatal-magyar-artista-pinter-aron.htmlA Recirquel Társulat a győri táncfesztivál harmadik napján mutatta volna be Adieu! című kétszemélyes bohócelőadását, a fellépés azonban elmaradt: a kétszermélyes társulat egyik tagja, Pintér Áron súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstockMankó nélkül jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170610-manko-nelkul-jar-rekasi-karoly-szinesz.htmlLassan javul a balesetet szenvedett Rékasi Károly állapota. A színész kálváriája jó ideje tart, rengeteg szerepét vissza kellett adni, sőt, egy időben az orvosok azzal is ráijesztettek, hogy amputálni kell a sérült lábát. Szerencsére azonban erre nem került sor, és úgy néz ki, Rékasi túl van a nehezén. Dr. Life--Ezért kell sok nőnek pisilnie szex közben (18+)http://www.life.hu/drlife/20170527-ezert-kell-sok-nonek-pisilnie-szex-kozben-ezek-az-okok.htmlKevés annál kellemetlenebb dolog van, mint amikor éppen szex közben jön rád a pisilhetnék. A rosszkor jött ingernek több oka is lehet. Íme, a leggyakoribbak. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.