Fehér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten debütált a Reggeli című műsorban Fehér Tibor. Azonban az RTL klubos munkái ellenére a színházat sem hanyagolja el. A Nemzetiben havonta tizenkét-tizenhárom alkalommal látható. Minden előadáson nagy vehemenciával dolgozik, így került egy baleset miatt a kórházba.

A Fehér Tibor a Szentivánéji álom előadása alatt egy négyméteres ugrás után érezte, hogy valami nagyon rosszul sikerült az érkezésnél. "Még megcsináltam a jelenetet, kolléganőket emelgettem. Amikor kimentem a takarásba, éreztem, hogy nagy a baj. Kocsival vittek kórházba, egy hétig voltam infúziókúrán. Sikerült elkerülnöm a műtétet, rendszeresen járok gyógytornára. A mélyizmaimat kell erősíteni, hogy levegyék a terhelést a gerincemről. Ha nem vagyok lusta megcsinálni a gyakorlatokat, akkor szinten tartható az állapotom, de négy méterről már nem ugrálok" – mondta a műsorvezető a Borsnak.

Fehér Tibor, a Nemzeti Színház Junior Prima díjas színésze Jászai Mari-díjat kapott. Fotó: Polyák Attila - Origo
Fehér Tibor lett az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170620-feher-tibor-lett-az-rtl-klub-reggeli-musoranak-vezetoje.htmlFehér Tibor és Lengyel Tamás is Jászai-díjat kapotthttp://www.origo.hu/kultura/20170314-atadtak-a-jaszai-mari-dijakat.htmlFehér Tibor: Színész vagyok, aki bármit megcsinálhttp://www.origo.hu/kultura/egyfelvonas/20161104-interju-feher-tibor-junior-prima-dijas-szinesszel.html"Teszem tovább a dolgomat" - Üzent Fehér Tibor, akit súlyos sérülést szenvedett a színpadonhttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibort-a-nemzeti-szinhaz-szineszet-sulyos-allapotban-vittek-el-a-mentok-porckorongserve-miatt.htmlHoppá! Új műsorvezető érkezik a Reggelibehttp://www.life.hu/sztarok/20170619-uj-musorvezeto-erkezik-a-reggelibe.htmlMegvan az RTL Reggeli új műsorvezetőjehttp://www.origo.hu/teve/20170619-megvan-az-rtl-reggeli-uj-musorvezetoje-tv.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.