Nicole Richie sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencéves lánya egészségesebben néz ki, mint Nicole Richie. Mi történt vele?

Nicole Richie a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején igazi beszédtéma volt. Azóta férjhez ment, megszakította a kapcsolatot Paris Hiltonnal, szült két gyermeket és sokkal kevesebbet szerepel az újságokban. Viszont egy-egy eseményre így is ellátogat, és akkor mindenki rácsodálkozik durván vékony alakjára.

Minden ruha nagy Nicole-ra Forrás: Getty Images/Jim Spellman

A legfrissebb képekhez már azt írta az egyik amerikai internetes oldal, hogy valakinek el kellene vinnie egy étterembe Nicole-t, mert a 9 éves lánya egészségesebben néz ki, mint ő.

Nicole Richie és gyermekei Forrás: NORTHFOTO/Juliano/X17online.com/Juliano/X17online.Com

Nicole mindig ilyen alkatú nő volt, most mégis, mintha a szokásosnál is soványabb lenne.

Aggódnak érte a rokonok Forrás: WireImage/Thaddaeus Mcadams 2017/Thaddaeus Mcadams

Smink nélküli képen Cameron Diaz, Drew Barrymore, Nicole Richie és Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20161120-smink-nelkuli-kepen-cameron-diaz-drew-barrymore-nicole-richie-es-gwyneth-paltrow-szinesznok.htmlMegnagyobbíttatta melleit Nicole Richie?http://www.life.hu/drlife/20160324-nicole-richie-enekesno-es-valosagshow-sztar-mellplasztikan-esett-at.htmlNicole Richie melltartó nélkül lépett a vörös szőnyegre - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160322-nicole-richie-nem-vett-fel-melltartot-sokat-mutato-ruhaban-galazott-a-sztar-foto.htmlVége egy újabb sztárházasságnak: Válik Nicole Richiehttp://www.life.hu/intim/20160117-nicole-richie-es-joel-madden-hazassaga-veget-ert-a-sztarpar-kulon-utakon-folytatja.htmlHátborzongató! A 34 éves Nicole Richie úgy fest, mint egy öregasszonyhttp://www.life.hu/trend/20160113-a-34-eves-nicole-richie-ugy-fest-akar-egy-oregasszony.htmlA válás szélén áll Nicole Richie és Joel Madden?http://www.life.hu/intim/20150612-nicole-richie-es-joel-madden-a-szakitas-szelen-allnak-a-talalgatasok-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.