Gyász: Meghalt a Tortakirály, Buddy Valastro édesanyja

Forrás:Tóth Fruzsina -
Buddy Valastro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc éve küzdött súlyos, gyógyíthatatlan betegségével Mary Valastro, akinek állapota hirtelen sokat romlott az elmúlt héten. Buddy Valastro édesanyja végül feladta a harcot. 

A Tortakirály, vagyis Buddy Valastro édesanyját, a sztárcukrász több műsorában is láthatták a nézők. Mary Valastro már 8 éve szenvedett az ALS nevű betegségtől, az asszony állapota az elmúlt hetekben sokat romlott, és csütörtökön végleg lehunyta szemeit. A People magazin cikke szerint Buddy Valastro valamennyi testvére és unokatestvére ott volt az utolsó órákban az asszony mellet.

Buddy Valastro és édesanyja Forrás: Getty Images/John W. Ferguson

"Megtört szívvel tudatom mindenkivel, hogy imádott édesanyák ma eltávozott a mennybe. Küzdelme az ALS-sel véget ért, már nem szenved többé. Hiszem, hogy ő és az édesapám most együtt táncolnak odafent az I Will Survive című dalra." - írta Instagram-oldalára Valastro.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Sam Beazleyhttp://www.life.hu/news/20170619-sam-beazley-meghalt.htmlElhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlElhunyt Brandon Rogers az America's Got Talent felfedezettjehttp://www.life.hu/kult/20170616-elhunyt-brandon-rogers-az-america-s-got-talent-felfedezettje.html65 évesen elhunyt Szénich János a a Hobo Blues Band és az EDDA egykori gitárosahttp://www.life.hu/kult/20170613-65-evesen-elhunyt-szenich-janos.htmlElhunyt Errol Christie, híres boxoló http://www.life.hu/kult/20170612-tudorakban-halt-meg-errol-christie-boxolo.htmlElhunyt Sandra Reemer, énekesnő http://www.life.hu/kult/20170609-meghalt-sandra-reemer-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.